Banan or not, that's the question

Kan vennligst noen nå oppklare dette mysteriet for meg!? Den ene dagen leser jeg at jeg IKKE under noen omstendighet må spise banan hvis jeg vil gå Tone Samliv Asberger i næringa. Helle the one and only, alias Helle for president, sier jeg heller skal spise en liten bit mørk sjokolade og drikke coca cola. Akkurat hvor liten biten skal være og hva slags cola det er snakk om er jeg usikker på. Det er sikkert tilstrekkelig å sniffe på sjokoladepapiret. 

Dagen etter langer Ingrid ut mot Helle. (For unge og rosa lesere; Ingrid er the marathon queen, alias energibunten fra Trøndelag) Ingrid mener Helle må roe seg litt ned og ta seg en bannan, for banan er bra energi og ikke farlig i det hele tatt. So far so good tenker du. Selvsagt hører vi på energibunten. 

Men hva skjer etter at Dagsnytt atten har tatt saken? Jo, da kommer selveste antibrødmannen Fedon olivenberg og kaster seg inn i banankampen.  Spis de grønne og ikke de modne sier han. Herregud sier jeg.

Så hva skal jeg gjøre???? Har ikke rørt banan på flere dager, men har løpt ca 8 mil de siste fire dagene så jeg trenger seriøst litt energi. På den annen side ligner jeg fortsatt ikke på Tone og kjendisene - hvor mange flere dager / uker (??) må jeg være uten bananen?? Dette og andre viktige tema er det som opptar meg. 

Mens jeg venter på at dere oppklarer dette for meg tar jeg meg en ny løpetur

Mens jeg venter på at dere oppklarer dette for meg tar jeg meg en ny løpetur

Så må dere ikke glemme at det snart er jul og at første søndag i advent er allerede på søndag. Lilla lys er stikkordet her - du får det samme sted som du får bananer hvis du er desperat nok. Hurramegrundt