Jeg skal ikke skrive noe som helst om hvordan også denne jula kom som julekvelden på kjerringa, eller om de sju kakeslaga som ble til tre og en halv. At jeg lot halvparten av julepynten forbli i pappeskene på lillejulaften, fordi øyelokkene gled igjen mens jeg pynta treet. Jeg skal heller ikke skrive noe om at jeg holdt på å sovne før julemiddagen kom på bordet, og at pakkeåpningen var lengre enn en maraton. Og maraton er en dårlig idé når du sover. 

 

I korte perioder av desember tenkte jeg at jeg hadde kontrollen. Jeg gledet meg over alle oppgavene som ble utført og var enda mer ekstatisk over at antall utsatte minket. Det jeg ikke fikk med meg, var at lista var en sånn suppleringsliste, eller hva det heter. Så, de ikke utførte oppgavene minket ikke likavel. Vært borti det? Litt sånn sareptas krukke greie, bare på gærn måte. Kjipt konsept! Blæh, rett og slett.

 

Nysgjerrige smånisser

Nysgjerrige smånisser

Anda bundet forsvarlig og snart i ovnen

Anda bundet forsvarlig og snart i ovnen

Legger selvsagt ikke ut alkoholreklame, selv om jeg godt kunne gjort et hederlig unntak for den fantastisk gode vinen vi hadde til anda. Du finner den på polet - må bestilles, men det er det verdt.

Men, det ble altså jul. Det er det rareste egentlig. Treet kom i hus. Noen gulv og vinduer ble vaska. Julekortene ble sendt ut (minus ett da - men det er as good as it gets assa!)  Anda og amerone var på bordet. Julegavene lå under treet, tør ikke kalle det juletre - så minimalistisk pyntet er det. Røde stearinlys var innkjøpt. Alle juletrelysene fungerte, og adventsstakene holdt stand i hele desember. Det er nesten for godt til å være sant. Hvite telys var riktignok ikke innkjøpt, og gløgg var de tomme for i butikken - men skitt fiske. Det er detaljer, sant? Perfekt hadde vært kjedelig. Det er viktig å ha noe å strekke seg etter til neste år også.

 

En annen ting som også er viktig er å lufte hodet sitt nok. Glem aldri det!

Vettakollen 1. juledag

Vettakollen 1. juledag

Sølete julaftenløpings

Sølete julaftenløpings

2. juledag til Ullevålseter med nye TC  klær

2. juledag til Ullevålseter med nye TC  klær

Nå husker jeg strengt tatt ikke hva det var jeg skulle fortelle dere. Men i dag kom julesnøen, så da er det helt offisielt. Det er jul. Have fun - go mad. Vi høres plutselig. Tenkte nok jeg skulle oppsummere løpssesongen 2015 - men jeg har fortsatt noen løpeøkter igjen, så det får vente noen dager til. Jeg skal også dissekere nyttårsløftene mine for 2015, og lage nye (som også går i dass) for 2016. Men aller morsomt og viktigst blir det nok å få med seg innlegget jeg skal skrive om løpsåret 2016 og hvilke heidundranes planer jeg har for å komme til Rio! Stay tuned for more rock´ n roll.