Løpsesongen nærmer seg - heldigvis! Og vi som liker løpekonkurranser har mye å glede oss til:-) Det er løpeboom, eller løpebølge som vi sier her på bjerget, og det betyr at nye løp popper opp både i byene og utenfor. Det kommer nye motbakkeløp, terrengløp og gateløp. Skjørteløpet er ett av disse nye arrangementene, men spesielt for akkurat dette løpet er at det er virtuelt. Etter hva jeg forstår er Skjørteløpet Norges første virtuelle løp. 

Distansen er 10km, og løpet foregår helga 5-7 juni.

Så, hva er et virtuelt løp?

Det er noe så enkelt som et løp som kan foregå hvor som helst, alene eller sammen med andre. Greia er at du skal loggføre med en app eller klokke med GPS, og sender beviset over til arrangøren for å få godkjent deltakelsen din. Det koster bare 250 kr å delta, og da får du både medalje, gavekort og hårbånd (de 400 første). Det skulle dermed være et supert løp å delta i for deg som fortsatt syns løpskonkurranser virker litt for seriøst og skummelt -  Meld deg på via denne lenken!

 

Fra  skjørteløpet  sin nettside, besøk den så finner du oppdatert info og klikkbare lenker!

Fra skjørteløpet sin nettside, besøk den så finner du oppdatert info og klikkbare lenker!

Det er også tatt initiativ til fellesløping i noen av byene, og antar det kommer flere på plass. Mangler din by eller sted, er det bare å brette opp ermene å ta initiativet selv! Kanskje du ender opp med nye, gode løpekompiser som du kan trene med etter løpet:-) Fellesløpingene er ekstratilbud, så selv om man bor nært et slikt kan man fortsatt delta i Skjørteløpet ved å løpe helt alene når det passer deg best i løpet av helgen.

Jeg håper å få med meg fellesarrangementet fra Sognsvann,  det er jo både nært og et bra sted å løpe - i tillegg til at det er hyggelig å løpe sammen med andre. Uansett hvor og når, jeg satser selvsagt på å stille i løpeskjørt - eventuelt i den nye løpekjolen jeg nettopp klikket hjem fra Løpeskjørt.no!

Hva med deg, du deltar vel også?