For litt over 6 år siden startet jeg en treningsgruppe i Oslo. Jeg har ikke tenkt å fortelle hele historien - men en kortversjon må tåles! For jeg er så stolt av denne gruppa og den fiiiine gjengen det har blitt. OsloBy hadde en super artikkel på oss i sommer, og etter at den gikk i trykket har det "flommet" på med enda flere fine folk på treningene!  Les den:-) (Og bli med om det passer!)

En liten bukett med campere - fra arkivet!

En liten bukett med campere - fra arkivet!

Det startet altså i 2009, på våren. Jeg hjalp en venninne å komme i gang med trening, og skjønte at det nok var flere som trengte hjelp. Så jeg satte opp faste tidspunkt og Treningscamp var født. I begynnelsen var det nybakte mødre som trengte en fysisk oppstrammer, så vi fokuserte på bakkedrag og enkle styrkeøvelser i Frognerparken. Det var ikke en stor gjeng i begynnelsen, men den var stor nok til at det ble bra trening hver uke. Etterhvert fikk vi litt drahjelp med omtaler i Aftenposten, lokalavisa - samt kondis, slik at deltakerantallet steg jevnt og trutt. Det første året var nok litt trått, men så ballet det på seg og i dag teller Treningscamp over 600 medlemmer på facebook. Herlighet! Det er helt sprøtt å tenke på!

Det er i høysesongen tre ukentlige treninger; mandagsbakker til Tryvann, intervaller i Frognerparken på onsdager og en sosial, skravlete langtur i helgen (oftest lørdag). Vi har egne lagsdrakter (kalt bunaden) og vi stiller manns- og kvinnssterke i Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet, Oslo maraton +++.  Da er det felles oppmøte, pepping og middag på kvelden. Om du har savnet noen å løpe med er dette gjengen du har lett etter! (Bor du ikke i Oslo, fins det håp andre steder - og hvis ikke; start en løpegruppe selv da vel!)  Å starte denne gruppa var det beste og smarteste jeg har gjort. Før kjente jeg nesten ingen andre løpere, nå treffer jeg løpevenner overalt. Gull!

 

Les mye mer her: www.treningscamp.com

 

Laila: Det er fire måneder og 5 dager til julaften. Du har 3 måneder på deg for å få kontroll på situasjonen. Good luck!