Heisann, hoppsann Sognsvann Rundt Medsols

Tenkte det kunne være bra med litt puls og litt fart denne uka, ettersom jeg liksom skal løpe hatdistansen 10 km i Oslo maraton på lørdag. Og spesielt fordi jeg nesten ikke har hatt særlig mange intervalløkter eller andre økter med puls å snakke om. Tenkte rett og slett det kunne være på sin plass å få en gjennomkjøring. Eller en oppvåkning om du vil.  Som tenkt så gjort. Ikke at livet er så enkelt alltid.

Jevnt tempo, stigende puls. Helt perfekt altså!

Jevnt tempo, stigende puls. Helt perfekt altså!

Nesten bare i sone 4 - også veldig bra. Klapp på skuldra Siri!

Nesten bare i sone 4 - også veldig bra. Klapp på skuldra Siri!

Og rosinen i pølsa: Jeg vant 2-rundern for damer! Gå tå banen!! 

Og rosinen i pølsa: Jeg vant 2-rundern for damer! Gå tå banen!! 

Jeg trodde persen min var ca 30:30, og var knallfornøyd med ny pers. Inntil jeg sjekket resultatlista nå og ser at det ikke ble PR. What? Persen var visst på 30:03. Vanskelig å stokke sånne tall riktig!  Men etter min ringe mening er 30:21 så godt som pers likevel, løypa er lagt om på grunn av graving - og selv om den er litt kortere er den etter min mening vesentlig tyngre med to "lange" kneiker.

Summasummarum: BRA gjennomkjøring før 10forGrete på lørdag!

Heldigvis er det fortsatt en drøss med ting som kan gå galt før jeg er i mål på Rådhusplassen. Ingen grunn til jubel og optimisme.