Joa, jeg stilte med to hele bein og sånn - men kroppen og hodet er litt på halv tolv for tiden, kanskje burde jeg ventet med sesongstart til Sentrumsløpet. Men jeg har hørt at man stort sett bare angrer på alle de tingene men ikke gjorde, og ikke de man faktisk gjorde. Så sånn er det. Dessuten er det pyton å løpe Sentrumsløpet uten litt konkurransetrening på forhånd. For det her jeg nemlig prøvd, og det frister ikke til gjentakelse

Taktikken var litt vag, men jeg hadde tenkt å åpne litt rolig, et sted mellom 4:50 og 5:00 fart. Ikke at det er så sabla rolig på de øktene jeg har i beina den siste måneden, men teoretisk er det litt rolig. Alle vet at teori og praksis er to heeelt forskjellige ting. Videre plan var å speede opp, hvis det var noen hjemme. Det gikk selvfølgelig ikke sånn, det var heller ingen hjemme.

Skjermbilde 2016-04-05 kl. 21.41.42.png

Åpna kanskje litt i raskeste laget, og sakket litt av etter hvert. Men syns tempo var ganske oppløftende, jeg fryktet at det skulle stå dårligere til enn dette. Var veldig sliten i mål etterpå, men ser av pulskurven at det er en god del mer å gå på - og jeg hadde en altfor bra innspurt siste 2-3 minuttene spesielt sett opp mot innsatsen de siste 5 km... Det må bli skikk på hodet og viljen til Sentrumsløpet! Og gjerne også ryggen.

Feilmåling i starten som vanlig, ikke stramma til godt nok (som vanlig). Løp under terskel til det gjenstod 2 min. Ikke godkjent!

Feilmåling i starten som vanlig, ikke stramma til godt nok (som vanlig). Løp under terskel til det gjenstod 2 min. Ikke godkjent!

Gjennomsnittsfrekvens på 177 er vel ikke så helt gærnt, det er tross alt halvmaraton og en skarve mosjonist vi snakker om

Gjennomsnittsfrekvens på 177 er vel ikke så helt gærnt, det er tross alt halvmaraton og en skarve mosjonist vi snakker om

Noen konklusjon fra dette rotet? Tja:  Usikker på hvor bra formen er og hvor mye rygg og hode roter til. Sikker på at jeg må trene lengre økter med høy puls og intensitet foran neste konkurranse på 20 +.

Les kondisreportasjen her, Fredrikstad Blad og Sportsmanden sin reportasje her.

Les andre bloggere fra Fredrikstadløpet: 

Supplerer gjerne lista etter tips fra deg!

PS! Grattis til Edelirosa som vant gjett tiden konkurransen, drøyt 1 sek feil per km må kunne sies å være et godt tips! Løpestæsj kommer i posten!