I fjor fikk jeg ikke løpt en eneste konkurranse på distansen 5 km og halvmaraton, dette gjør jeg noe med! For en drøy måned siden løp jeg 5 k på playitas, til en akseptabel tid - nå skal jeg forsøke det samme på halvmaraton. Og som vanlig kan DU vinne en premie fra meg om du greier å gjette sluttiden.

Jeg har sesongåpnet i plankebyen før, her fra tidligere halvmaratonløpings i ulike fjonge løpeoutfits! En fin tradisjon, løypa er ganske lettløpt - det løpes fire runder rundt i sentrum. En del svinger, men ganske flatt. Feltet pleier å være passe stort.

2010 på 1:39:34

2010 på 1:39:34

2013 på 1:44:40

2013 på 1:44:40

2014 på 1:39:37

2014 på 1:39:37

En akseptabel tid på 5 km var 4:30 tempo - men jeg satser ikke på samme tempo når distansen firedobles, selv om jeg har trent ganske bra den siste tiden og fått litt mer skikk på ryggen. Akkurat hva som er akseptabelt tempo og sluttid har jeg ikke bestemt meg for ennå, men jeg tror vel ikke det blir pers akkurat. Tror det er for tidlig på året! (Og litt igjen før ryggen er 100%). Så, fritt frem for å gjette tiden i hytt og gevær!

 

image.jpg

I premiebeholdningen fins litt forskjeller småplukk, som disse snasne løpegreiene: øredobber, smykke, hårstrikker og startnummermagneter. Den som kommer nærmest velger premien selv, og faller ingen av de i smak kan jeg alltids hoste opp med en fiktiv sjekk på et par tusen dollar også. Om du ikke vinner kan disse sakene kjøpes på Løpeskjørt!

Du gjetter ved å legge inn en kommentar her på bloggen, i dette innlegget! Frist: Søndag kl 12. Vinner annonseres søndag kveld el mandag - litt avhengig av hvor ille det står til med Siri etter årets første langløp...