Gjett tida på Hytteplanmila

På lørdag løper jeg Hytteplanmila og da passer det bra med en ny konkurranse her på bloggen! Jeg setter opp to premier, fordi det blir to klasser. Du kan delta i begge klassene.

Nabolagskkassen: Her kan du vinne Z-rolleren min i 1 uke! Sleng tidstipset ditt i kommentarfeltet og beina dine kan endelig få balsam ! For å kunne delta i denne klassen må du bo såpass nær meg at det er praktisk gjennomførbart at du henter og leverer tilbake maskina:-)

Åpen klasse: Her kan alle delta med sitt tidstips, og premien er smykke og buff fra løpeskjørt

IMG_2406.JPG

Konkurransen er åpen til kl 12 på lørdag og vinneren utropes så fort jeg er i vater igjen etter løpet

Oppladninga til Hytteplan:

Treninga etter Berlin har vært så som så, jeg tok det rolig uka etter Berlin og kom så greit i gang igjen uka etter. Deltok på Oslos Bratteste uten varige mén, og dro så sørover på 1 ukes høstferie. Der hadde jeg egentlig tenkt å løpe ganske mye, men det ble bare 3 x 1 mil løping og 2 styrkeøkter. En av løpeøktene var en hard 10-12 km rett rundt 5 blankfart, så helt håpløst var det ikke! Uka etter ble jeg først syk, og kombinert med jobbreise ble det derfor dårlig med trening den uken også. Planen var en hard uke da, og så en lett nå før Hytteplan. Så lang historie kort: Jeg satser på at grunnformen er bra! Løper SRM i dag, og håper det blåser liv i hele systemet igjen.

Leggen har blitt helt bra takket være den massasjemaskina fra Zen Products. Er så digg å løpe uten å halte og ha vondt! Skulle kjøpt den for lenge siden, ser frem mot en hel sesong i 2019:-)

I tillegg har jeg nettopp fått en god dose med jern sprøyta inn. Så, om det går dårlig på lørdag er det ingen annen unnskyldning enn at jeg faktisk ikke kan løpe bedre/fortere. Ærlig sak det.