Månedsprosjekt november

Delprosjekt III: Bilder i album og sånn starter i kveld. Man må ta tyren ved hornene har jeg lært. Å utsette oppgaver medfører bare at de blir verre - har jeg hørt andre si. Host. Kremt. (Note to self!)

Har mest lyst til å løpe selvsagt, selv om jeg har løpt de tre siste dagene. Strengt tatt får man bare mer lyst til å løpe, jo mer man løper. Har du merket det? Det funker dessverre sånn den andre veien også. To-tre dagers treningsopphold og så er man helt ute på galeien.

Tror sågar jeg kunne funnet på å trene styrke heller enn bilder. Njaaaaaa, forresten, det må jeg tenke mer på før jeg sier. Strengt tatt burde styrke vært mitt fjerde delprosjekt i november. Men da hadde garantert delprosjekt I: overleve, levd et farlig liv. Månedsprosjekt er ikke for pyser.

 

Locking forward indeed!

Locking forward indeed!

Men nå går vi hardt ut folkens. 150% all in. Maks innsats må gi uttelling. Det MÅ det.