Månedsprosjektet for november blir som et kinderegg; tre overraskelser på en gang. Det går aldri bra. Strategien "fremad i alle retninger" fungerer alltid dårlig. Alltid. Men, hvis jeg greier to av tre vinner jeg uansett.  Alle vet det er det eneste som teller. Så i november skal jeg altså ha fokus på tre ting; overleve, litt mer fart og tempo på løpinga og bildeprosjektet.

Det første er jo litt juks, for greier jeg minst en av de to andre følger den første automatisk. Men, jeg trenger noen billige poeng i november. Den siste blir trolig den verste. Det er en grunn til at jeg ligger tre år bak skjema. Men nå skal det altså gjøres opp for tre års forsømmelser, på en måned. Det blir subjektiv dømming på om denne delen av prosjektet lykkes, men som sagt - jeg trenger billige poeng.  Og om jeg ikke får tatt igjen for hele backloggen kan jeg vel feire at jeg kommer nærmere en ajour tilstand - ikke sant? Det er viktig å feire, det har jeg lært. 

Så, ukas tall tre er tre fordi det blir ikke mindre enn tre ulike prosjekt i november og i dag er den tredje november. Tre er et suverent tall, som av og til forveksles med et sånt der som vokser opp fra bakken og strekker seg opp mot himmelen. Det var visstnok tre vise menn (nå skal det selvsagt ikke harseleres for mye - men det er da et utrolig lavt tall av vise menn blant alle menn!). Tallet tre er helt sentralt i oppdelingen av mange ting i samfunnet vårt. F.eks maktfordelingsprinsippet med lovgivende, utøvende og dømmende makt. Barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Kommune, fylkesskommune og stat. Tingrett, lagmanssrett og høyesterett. Så skal man vel heller ikke glemme treenigheten.  

Amen. Peace out. Og alt sånt der. Ønsk meg lykke til og send sjokolade. Mye sjokolade.