Neida, jeg har ikke glemt at ny måned ikke bare er tid for å oppsummere månedsprosjektet som var - men også tid for å kringskaste det som gjelder for den nye måneden.  Av og til bruker jeg litt tid på å bestemme meg for hvilket fokus jeg skal ha - og desember er ikke noe unntak i så måte, men det er heller ingen verstingmåned heller. Så langt.

 

Nok preik. Fokus i desember blir litt som i november. Litt her og litt der. Jeg må åpenbart ha fokus på de siste julegavene og de femtitre sortene med småkaker man må ha på bordet hele den perfekte jula. For ikke å snakke om de renvaska kjøkkenskapene og nystrøkne julegardinene. Treningsmessig er fokuset på styrketrening, jeg skal i desember forsøke å lære meg Runner Strenght programmet på 50 min. Sånn at jeg kan det forlengs og baklengs, på inn- og utpust. Inkludert når i musikken de ulike øvelsene starter og stopper. Første økt ble gjort i går kveld, stor klapp på skuldra for det! Da blir jeg både sterkere som løper, fastere i fisken generelt og kanskje litt/veldig frustrert. Gode mål alt sammen altså.

 

50 min styrke gjennomført - veldig fornøyd og sliten!

50 min styrke gjennomført - veldig fornøyd og sliten!

Og, siden vi først snakker om fisken - og alle andre snakker om fotballfruas ikkesåveldigpostgravidemage.  Bildet under ble tatt i oktober 2011, ca 5 mnd etter fødsel. Ser vel omtrent like fantastisk ut nå også, 2 år senere. Det er dessverre sånn for de aller fleste, at kroppen ikke blir helt som før etter graviditet. Kred for at hun har greid å holde linjene, men tommel´n ned for at hun samtidig har greid å fortelle en haug usikre unge jenter at det er normalt å se så skrapa ut.

Ca 5 måneder etter. Regner ikke med å imponere eller erte noen.

Ca 5 måneder etter. Regner ikke med å imponere eller erte noen.