Etter 2-3 timers intens jobbing i iPhoto i går kveld gikk jeg i dag rett i banken og tok ut gevinsten i form av en løpetur med Ingunn. Herlig, herlig! Utrolig så mye man rekker å snakke om på en sånn tur, løping med venner er gull. Det ble totalt 13 km i fin flyt, lette bein og med masse skravling. Høsten var snill også, ikke noe regn, vind eller kaldt - bare mørkt og fint. Ettersom jeg bare tok ut en drøy time i dag, har jeg en time til med løping før jeg må til pers med neste bildeøkt. Hoho - novemberprosjektet er faktisk ikke så ille:-) Hører du Hege?

Refleks, hansker og pannebånd. Det siste var lost in space plutselig, men så hadde den helt på egen hånd gjemt seg i joggevogna.

Refleks, hansker og pannebånd. Det siste var lost in space plutselig, men så hadde den helt på egen hånd gjemt seg i joggevogna.

Beina er ganske fine nå, halvmaratoneffektene som ble lagt inn i legger og akilles synes å ha tapt terreng, så løpelivet smiler litt bredere enn før helga. Lørenskog halvmaraton var trolig heller ikke sesongslutt. Jeg liker ikke sesongslutt, hvorfor må vi ha noe så dumt? Den eneste gode grunnen som jeg kan komme på er at sesongåpning er kjempegøy, og da må man vel strengt tatt stenge først.  

Flytende jern - smaker mindre høgg for hver dag

Flytende jern - smaker mindre høgg for hver dag

Ja, jeg har begynt med bloddoping. Har innført biffmandag - og det er ikke som ledd i belønning. Og jeg har slått meg på flaska. For å pleie en sunn livstil selvsagt. En uke tok det meg å dytte denne i meg. Flaske nummer to tar jeg på 5 dager, lett. Hvis jeg skal bli god nok for opptak i skikkelig friidrettsklubb må jeg rett og slett løpe fortere. Siden det er altfor slitsomt og kjedelig å løpe 4x4 hver dag i ett år tyr jeg til flaska. (Fabelaktig bra innlegg om 4x4, les det og dø). De enkle løsningene er ofte de beste sies det jo så kjekt. Jeg kommer til å bli jernkvinnen snart. Watch out.