Spørsmålsrunde

Alle bloggere uten respekt har av og til spørsmålsrunde på bloggen sin. Ettersom jeg nok erkjenner at det kanskje ikke er supermye interessant* dere lurer på om meg, skal dere få kunne stille spørsmål om hva som helst. (*siden jeg ikke har ligget med en eneste kjendis,  gått på en av Petter Lilledalens fester,  vært i se & hør med hjemme hos reportasje etc etc etc)

Men jeg har vært i KK og TV-bladet da. Og for ikke å glemme i DN, sågar på forsiden!! LOL

Men jeg har vært i KK og TV-bladet da. Og for ikke å glemme i DN, sågar på forsiden!! LOL

Men okey, linselus eller kjendis - jeg skjønner at det er litt forskjell. Så, hvis du ikke lurer på NOE som helst om meg er det helt greit - da kan du spørre om hvorfor jeg ikke greier å løpe fortere, hvor langt et maraton er, hvordan man kan være trønder uten bart, hva greia er med pensjon, hva levealdersjustering og overlevelsesrisiko egentlig er og hvorfor i heiteste vi trenger en pensjonsreform, hvordan man overlever lunsjsamtalen uten å se et eneste program foruten barnetv, hvor du finner det beste tilbudet på melkesjokolade akkurat nå, hvilke jernpreparat som gir deg minst karussel i magen, hvordan man får trent med full jobb og to unger, hvordan man får huset til å fremstå som en søppelfylling, hvordan man kan ha to unger, rekkehus og ikke stasjonsvogn og hund +++++ Ja, bare spør, om alt du lurer og ikke lurer på.