Herlighet folkens, jeg er skuffa over dere. Her sitter jeg og svetter som en gal i fotobutikken med fotobøker og fotokalendre og fonter og rammer og cliparts og fjorten oldemødre. Og hva gjør dere? INGENTING! 

Jeg tenker selvsagt på spørsmålsrunden som bare har et eneste spørsmål! Jeg er ingen ordentlig blogger uten litt spørsmål. Kom igjen, jeg lover på tro og ære å svare på alt du måtte lure på.  

Så over til det egentlige tema for denne posten. Ukas tall. For å gjøre en lang historie historisk kort - jeg er møkk lei jobbing med maskina her nå. Ukas tall er 9:12 for endomondo påstår det er tiden jeg har brukt på løping i november. Ettersom jeg aldri har tatt ut av tidskontoen til trening før jeg har hatt fototimer å ta av, er 9:12 også minimumsanslaget på tiden min brukt på novemberprosjekt del 1, bildeprosjektet.  

Månedsprosjekt del 2; fart og tempo på løpinga går også fint. I går løp jeg intervaller i et for meg forrykende tempo. Skulle tro jeg hadde fanden selv i hælene, men så var det bare Herr Knudsen som kom løpende og sa at tidskontoen var tom (Særlig!). Det er forbaska uflaks at det visstnok snart er sesongslutt. Kanskje sier jeg akkurat det motsatte etter halvmaraton på Jessheim om en uke. Den som lever får se. Månedsprosjekt del 3 altså. Det blir ufattelig mye spennende lesestoff å finne her på bloggen fremover!

Tre usedvanlige blide jenter etter løping i novembersola på Bogstad i dag. Fotorettigheter: Selveste Hege H BANG

Tre usedvanlige blide jenter etter løping i novembersola på Bogstad i dag. Fotorettigheter: Selveste Hege H BANG

 

Peace out