Hodet veide fire tonn da det nærmet seg Treningscamptid i kveld - men intervallene i parken kan man ikke stå over. De er rett og slett for effektive og hyggelige!  Masse folk i parken nå, det er nok Oslo Maratoneffekten.

Så, jeg dro elefanten over dørstokken - og jammen var det ikke liv i skrotten likevel! 

Råtriks:  Finn deg en treningsgruppe å henge med! Vanskelig å skulke:-)
 

Fine kurver - bra kjørt!

Fine kurver - bra kjørt!

Løp i gruppa med pyramider 4 x (1 -2- 1) runder, 1 min pause. Rundene er rett i underkant av 0.5 km, så det ble nesten 8 km totalt i ca 4:30 tempo. Godt fornøyd med det, første gang vi har løpt hele 4 sånne små pyramider. Og det i tillegg til elefantkroppfølelse før økta. Klapp på skuldra Siri. Treningsgrupper er gull verdt. 

Styrke ble det også - utrolig mye morsommere å trene styrke i parken sammen med ti-tolv andre enn alene på stuegulvet her hjemme. I morgen er det seriøs styrke på programmet, og da skal styrkekontoen nærme seg fem timer snart...