Det blir ikke morsommere, det er bare kleint og traurig. Og jeg blir sliten og matt.  Og sulten. Jeg snakker om styrkeprosjektet mitt for august. Mål om 6 hele timer trening UTEN løping. Ingen angrepillemulighet. Ok, jeg jukser litt da. Men bare litt. Legger inn hopp og høye kneløft, type løping på stedet. Man må tross alt være litt kreativ i bokføringa for å få fylt kvoten. 

Status styrkeprosjekt august

Litt flaut å vise frem dette, og da tenker jeg ikke på innsatsen i august.

Litt flaut å vise frem dette, og da tenker jeg ikke på innsatsen i august.

Siden mai har jeg hatt fokus på styrke - ikke bare løping, og det vises jo både her og der. Altså både på endomondo og på kroppen. Ikke egentlig her og der. Samma det. Dette er altså et slags bevis på at det nytter. At det går an å vende kjerringa. Selv om hu er tung og vrang.  

Men, jeg har egentlig fått hele greia i vrangen. Glad august snart er over og den siste timen skal jeg få til. Banna bein. September får et annet fokus, garantert. Tenkte gyve løs på noen grusomme bakker, det nærmer seg tross alt Oslos Bratteste. Hvert år har jeg hatt ambisjoner om å øve på bratte bakker, hvert år har jeg stått nederst i bakken uten annet enn grusomt minne fra i fjor. Styrkeprosjektet har vist at jeg kan - hvis jeg bestemmer meg. Ambisjonene for september blir sikkert hårete de óg, så jeg ikke løper en eneste bakke igjen før neste motbakkeløp.

Koser meg glugg ihjel. Mer død enn levende etterpå

Koser meg glugg ihjel. Mer død enn levende etterpå

Pinlige greier. 7.5 kg på hver side + stanga. Og jeg holder på å daue.  

Jeg skal holde meg til minimumsnivå på tre styrketimer. Og jeg skal videreføre fast styrkedag i uka - med vekter og sånn seriøse greier. Men jeg gidder ikke så mye som 6 timer ass. Det er for mye selvpining i løpet av en måned.