Etter en litt laber styrkeinnsats i juli har jeg sverget med ed og det som verre er på at august skal bli bedre. Faktisk har jeg i et lite gjennomtenkt øyeblikk skrevet at det i august skal trenes minst dobbelt så mye styrke som i juli.  

Jeg var så ivrig og juliflau at jeg sågar tjuvstarta på prosjektet denne uka - mens det ennå (dessverre) var juli. Siden ferien var over søndag kveld føltes det liksom rett å ta tak ved første arbeidsdag. Men, da jeg lovet bot og bedring var det 2 timer som skulle dobles, nå er det vokst til 3! 2 timer og 54 minutter ble sluttbeholdningen på julikontoen, fordelt på 9 styrkeøkter. 

Det betyr altså 6 fuckings timer med styrke i august.  Over 1 time per uke - her blir det kreativt regnskap! Skaffe meg konsulentgaffel når jeg skal skrive timer? Gode forslag mottas med takk - imens er det bare å gyve løs på kveldens styrkeminutter for å fylle på augustkontoen. Om målet om seks timer ryker, skal jeg i alle fall prøve å doble antall styrkeøkter til 18. Mange bekker små osv.

Sideplanke utav kontroll - etter løpings

Sideplanke utav kontroll - etter løpings

Styrkeuka så langt:

Mandag: 33 minutter styrke inne på kvelden - mens guttungen ikke vile sove, så 33 minutter stryrke tok ca en time.  Antall banneord ukjent.

Tirsdag: 10 min, styrke og litt hopp ute for å styrke leggene, etter rolig løpetur

Onsdag:  5 min styrke ute, etter intervallene

Proff styrke med vekter og sånn - fitness world watch out - new star comin up

Proff styrke med vekter og sånn - fitness world watch out - new star comin up

Torsdag (og på augustkontoen, hurra!): 31 min inne på det forhistoriske trimrommet på jobben, sammen med Cecilie. Superflink og superfornøyd med meg selv. Den halvtimen bare fløy avgårde - ble nesten redd, skal styrke bli morsomt liksom?

Fredag: 10 min, styrke og fem tusen kilometer med kneløft ute

Lørdag: Antall minutter ukjent - men bør over 10 min. Av bildene her kan det utledes at det åpenbart er magen som skal til pers. Den som tyter ut mellom over og underdel og sier "halla på dere!"- mellabær som det heter. Hat. Inderlig hat. (Det motsatte av kjærlighet er ikke hat, hat er passion folkens. Det betyr at jeg fortsatt bryr meg. Det er en god ting)

Søndag: Muligens styrkefri - skal løpe langtur på kvelden og ha familekoz på dagen. Skikkelig kosedag ass. Jesus eller Gud sa jo det; en dag i uka skulle vi tross alt holde hellig.  Jeg hører på sånt.

Har du trua på meg?

Greier jeg 6 timer med planker, dips, hopp, utfall og annen elendighet i august?