Gleder meg til en rolig treningsuke nå, for denne uka har kosta ca 61 millioner. Heldigvis ikke i NOK. Jeg har veldig mange timer med aktivitet som ikke er ført i treningsbanken (les: endomondo), og det er alle timene med skrubbing, bæring og  sjauing her hjemme. Jeg har ikke holdt tellinga, eller hatt på pulsmåler, eller funnet riktig training activity i endo eller hatt tid. Så jeg kjører det gjennom en estimeringsmodell, og ut kommer et tall basert på hvordan kroppen føles: Konstant støl i magemusklene. Armer som føles dobbelt så lange som før. Øyelokker så tunge som bly. Altså omlag 61 millioner timer.

Den loggførte treninga da:

  • Mandag: Sykling 7k
  • Tirsdag: Sykling 7k, kortistanseøkt 6 km 5 i blank tempo - totalt 10 km løping
  • Onsdag: Sykling 6k, intervaller i parken - totalt 11-12 km løping
  • Torsdag: Sykling 7k litt gåing
  • Fredag: Sykling 6k, Progressiv 12-13 km og litt gåing
  • Lørdag: Intervaller med Anne. 15 x 1000 m
  • Søndag: Litt gåing, transportjogg 7-8 km og runners strength

Totalt fikk jeg skrapt sammen 61 løpekilometer, en styrkeøkt (latterlig altså - jeg har trent 1-2 timer styrke hverdag, men bare fordi jeg ikke har loggført det eller fordi det ikke er runners strength, så måtte jeg tvinge meg gjennom en sånn time i dag. Lavmål Siri. Lavmål). Totalt har jeg logga knapt 11 timer med aktivitet. En ganske normal uke altså. 

Treningsoppturen: En klar opptur å greie femten tusenmetere under 4:55. 

Treningsnedturen: At jeg måtte tvinge meg selv til å trene styrke når kroppen er helt daukjørt. Det er talentløst og vitner om tvangsnevroser og det som verre er. Godt vi flytter nærmere psykiatrien på Gaustad om noen uker.

Generelt er jeg veldig godt fornøyd med treningsuka i en slik hektisk uke - men det er klart at noe har måtte vike, og det er jobben. Så, uka som kommer: mindre trening, masse jobbing. Ja, også selge hus og bil - hurramegrundt og hoppsasa. (Nå kommer endelig Teslan!) Og booke jentetur til London - hurra på ordentlig! Og for ikke å glemme: løpe halvmaraton - hurra på ordentlig igjen! Skal jeg kjøre en "gjett tiden konkurranse" eller?

Takk for all fisken - god natt og adjø