Bislettintervaller på en mandag

Spenningen var til å ta og føle på foran min andre Bislettøkt i 2014. Haha, du gikk ikke på den nei. Men vet du hva, lufta på Bislett var til å ta på altså. Det kokte der nede i kjelleren. Så mye folk har jeg ikke sett siden 17. mai. Hallo folkens, det går an å løpe ute også vet dere, særlig når jeg skal løpe inne. 

 

Siw-Mette og jeg løp sammen ned i snøføyka der vi bygde mental styrke til sesongens hårete mål og kjempet oss frem mens snøen skled fra side til side og tyngdekraften virket uvanlig sterk. Nede i hallen møtte vi i tillegg til Vemund og Trygve en trillion andre tullinger som skulle løpe rundt og rundt. Alle fire var fulle av middag i magen og ingen gledet seg til å løpe intervaller. Men det var likevel ikke noe oppslutning om mitt forslag om å sitte ned og skravle i steden.

12 runder skulle det løpes, oppdelt i tre blokker a´ fire runder hver. 1 min pauser mellom rundene men 2-3 min mellom blokkene. Pausene var ikke lange nok i dag, siste blokka var seig og lang og pyton. Og magen var full av biff og poteter og gørr. 

  • 2:19 - 2:16 - 2:14 - 2:13
  • 2:17 -2:15 - 2:17 - 2:16
  • 2:18 - 2:18 - 2:19 - 2:18
Godkjente pulskurver!

Godkjente pulskurver!

Spiste for mye middag for sent. Alle fire hadde gjort samme tabbe, det er en sørgelig trøst at andre er like dårlige på planleggingen som en selv. Fornøyd med å gjennomføre alle under 2:20.

 

Forøvrig har jeg mulignes begynt med skostjæling. Dere tror sikkert jeg er kjempesnill som gir bort løpeskjorter og pulsklokker og det som verre er. Men i dag tok jeg med meg et par Sauconysko i str 42 fra Bislett. Dette er trolig starten på min forbryterkarriere som kommer til å nå uante høyder om et tiår eller to. Jeg håper det er Vemund sine. Jeg håper veldig at det er Vemund sine. De var i alle fall helt makne og han måtte løpe veldig fort av sted. Fingers crossed people!