Denne uka ble jammen nok en liten røver. Jeg vet ikke hva som skjer, hvem som driver og flytter på den veggen hele tiden slik at jeg smeller inn i den på nytt og på nytt. Litt lei, fint om veggen kan stå i ro i den uka som kommer. Takk, det var alle ønskene mine for denne gang.

 

Ukas trening:

  • Mandag: 8-9 k gange
  • Tirsdag: 6-7 k gange og Runners Strength hjemme 40 min og bøy/tøy (klapp på skuldra)
  • Onsdag: Treningscamp intervaller + transport. Totalt 14-15 km.  + 6 km gange
  • Torsdag: 6 km transport jogg, Runners Strength 40 min og bøy/tøy + 6 km gange
  • Fredag: 7 km gange
  • Lørdag: Nada (husker ingenting)
  • Søndag: 20 km løpings med Hege

Totalt ca 3,5 mil gåing og rett over 4 mil med løping. Og 80 min med styrke, 20 min stretching. Ukjent antall tid brukt på sofabæring. I kid u not. Det blir bare litt over 11 timer med aktivitet, mot nesten 15 forrige uke. Men da hadde vi altså barnevakt i 24 timer og kunne trene non stop. Så, uka passerer som godkjent treningsmessig. Selv om jeg nå altså har flere uker på rad med mindre enn fem mil løpings. Planen er altså i ulage allerede fra start. Jajaja. Har hørt om verre kriser.

 

Ukas opptur: To styrkeøkter og programmet begynner å sitte i kroppen. Jeg syns sågar jeg har fått orden på et par av de vanskelige øvelsene. Det virker rett og slett som trening fungerer, sjokkerende - I know.

Ukas nedtur: Den veggen som jeg krasja med på onsdag var definitivt den mest massive jeg har vært ute for. Kom en time for sent til styremøte med TC, nedsatt hørsel på begge ørene. Vurderer øreklokker til hjemmebruk. I love my life.

 

 

Ukas tall er 97 fordi det er summen av alle tallene i dette innlegget. Ekstrapoeng til alle som gidder regne over om det stemmer.

 

Jeg mener minuspoeng til dere som sjekker. Det stemmer selvsagt ikke, skulle tatt seg ut om jeg var så tallnerd. Det er 439. Men 97 er finere, mye finere. Jeg håper aldri jeg blir så gammel. Hvis jeg blir 97 år håper jeg at jeg blir 97 år ung. Og at barna mine betaler gjelda si i tid og gjenytelser til meg.


God uke folkens, kanskje vi ses:-)

 

I morgen planlegger jeg å børste støv av fartsplanene mine. Bislett. Hei melkesyre.

 

 

Psssst! Det er lagt ut mer klær og stæsj på gis bort.