Den vårlige greia varte selvsagt ikke særlig lenge, det er tross alt februar. Men, jeg innrømmer at jeg ble litt tung til sinns av å se det lavet ned vekselvis regn, sludd og snø i dag. Det var så deilig å fly rundt uten buff, ull og alt som hører vintern til. Å løpe i tynn, vanlig tights i midten av februar er ikke normalt, men utrolig digg! Godt man fikk litt nytelse før det hele var over, for denne gang. Når den kommer på besøk neste gang blir den sikkert både lengre og varmere. Jeg velger i alle fall å tro og håpe på det!

Begynte uka fint treningsmessig med en tikilometer ganske sent på mandag kveld. Utrolig deilig å løpe på bar asfalt og med ganske lite klær,  det var såpass seint at jeg nesten hadde gatene helt for meg selv. Frihet å kunne løpe sånn i mørket og likevel føle seg trygg. (jada - jeg velger ruta med omhu.) Det ble i alle fall en slags progressiv løpetur ut av det, der jeg løp første halvdel med ca 5:45 tempo og siste halvdel på 5:15. Litt tung i beina etter styrken på lørdag og langturen på søndag, men ikke verre enn at jeg kom meg greit rundt. Mesteparten av turen foregikk i sone 2 - det skulle tyde på at det er mer å hente i beina:-)

I går ble det intervaller i parken igjen med Camperne - overraskende var vi ikke mer enn et par og tjue. Etter at det var mellom 30 og 40 i januarsnøen og minusgradene er tjueto faktisk lite når det er pluss og bart. En kan ikke bruke logikk for å forstå verden. Mulig det er nyttårsforsettene som ryker? Det var uansett godt å trene med gjengen igjen, etter at jeg var syk i forrige uke. Vi løp i 5 single min, 1  dobbel og 5 single igjen.

Det var rett og slett blytungt allerede på intervall to eller tre. Det føltes rett og slett temmelig ille. Så skal man liksom dra folk gjennom økta også, og det eneste man vil er å luske hjem med halen mellom beina.  Det er da det er gull å trene med andre og ha noe ansvar for å holde treninga. For jeg hadde garantert kutta godt ned på intervallene om jeg trente denne økta alene. Så blir man dessto mer fornøyd med å fullføre  - ikke sant?

Blokk 1,  1 runde, 460-470 m: 2:07 - 2:05 - 2:07 - 2:08 - 2:05
Blokk 2, 2 runder 930 m:  4:21 
Blokk 3,  1 runde, 460-470 m: 2:07- 2:07 - 2:06 - 2:06 - 2:03

Denne serien er jeg stolt av på en tung dag! Ikke bare løp jeg jevnt, men jeg greide også å skvise mer og mer ut av sitronen dessto mer sliten jeg ble! I tillegg holdt jeg meg nesten unna rød sone 5 også, med unntak av innspurten på hver blokk. Det MÅ bety at formen er bra, og det altså i februar.

Ikke at det teller for noe, alle vet at man må være i form på konkurransene for å kunne hente hjem målene sine. Men det må da være lov å være fornøyd med at løypa mot målene følges og at status lyser grønt:-)

 

C´MON greia mi går skitbra. Men siden jeg bare har holdt på en uke skal jeg ikke skrive mer enn det nå. Jeg liker å ha litt mer data før jeg utbasunerer alt.