Styrkelørdag og fredagsjoggen

I går fikk jeg endelig gjennomført fredagsjoggen min. Jeg elsker å avslutte jobbuka med en løpetur, men i det siste har unnskyldningene vært i overkant kreative og gode - så det var veldig godt å endelig dra den i havn. Dobbel gevinst i form av god økt og seier over nederlagene de foregående ukene. Yey! Eneste minuset med økta var at jeg feilberegna tida litt og kom som siste forelder i barnehagen med 70 storbarn (de 70 småbarna i etasjen under var nok også hentet ja). Ut av barnehagen med poden mens de ansatte låste døra etter oss.  Jeg ble overmodig og høy på vei opp til Bogstad, og tenkte at jeg kan nok løpe opp dit, bare jeg tar turveien ned i midten - så rekker jeg det fint. Eneste problemet var at der var det snø og isete, og asfalten var bar og fin. Hadde nok brukt lenger tid på snarveien. Endte på ca 5:40 tempo på i overkant av 12 km, inklusive en god del høydemeter (Besserud!) og sekk. På en fredag. Bra avslutning på jobbuka - til tross for litt stress på slutten. Nå kjennes det ut som stølheten i anklene etter tirsdag slipper mer og mer også.

 

I dag var det Runners Strength som stod på programmet, som "vanlig" på lørdagene. Jeg skal forresten ikke late som det er helt inngrodd treningsrutine, for så lenge har jeg tross alt ikke holdt på med dette.  Målet var egentlig å få kjørt økta to ganger i uka, men det får jeg bare ikke skvist inn. Det er for mye hopp og sprett i programmet til at det egner seg hjemme på stuegulvet, og da blir 1 økt hardt nok å få til.

Det var en redusert styrkegjeng, kun Tove og meg. Alle andre var på hytta, storbyen, hadde besøk eller andre kreative unnskyldninger. Marit skyldte på mangel på bil og Anne på noe så latterlig som frisørtime, Siw-Mette og Silja hadde sovende unnskyldninger. Det er et under at Norge går rundt. Hvis det gjør det da. Men i tillegg til Tove og meg hadde vi to viktige støttespillere, utstyrt med padder, sprettballer og bey blades.

Selve økta gikk på lavere gir enn de foregående lørdagene. Det var rett og slett blytungt i dag. Jeg tror kroppen er litt sliten bare, så det var vanskelig å mobilisere mer. Fornøyd med at økta ble gjennomført på en tung dag med liten oppslutning. Det var på vippen at jeg avlyste, og det er jeg glad jeg ikke gjorde. I tillegg til styrken ble det 7 km transportjogg også, sammen med poden på sykkel. Det fungerer ganske bra å løpe mens han sykler, men det er tungt å dytte han og sykkelen i oppoverbakkene og deretter beinfly etter han i nedoverbakkene. Kanskje det nærmeste jeg kommer Cross fit?

Etter økta la vi ruta om Majorstuen, på XXL kom jeg utfor AdiZero Boston 4 til latterlige 600 (det var mange andre sko på lavpris også altså). Jeg kjøpte ett par til meg og ett par til Stian. Etterpå var det lekebutikk og meny - så posen ble etterhvert tung og full. Som ikke det var nok å dytte sykkel mens man løper liksom. Men så verdt det selvsagt! Spesielt etter at adidas online store i usa kansellerte hele ordren min som Stian skulle få levert på hotellet. Damn! I den ordren var det en superkul (gul selvsagt) treningsgenser og knall gule SuperNova Glide 6 med boost. De finner jeg selvsagt ikke i min størrelse noe annet sted. Dobbelt damn.

Dagens fangst på XXL. Endelig nye Boston - kasta de gamle sliterne i vår og har savna de dypt siden!

Dagens fangst på XXL. Endelig nye Boston - kasta de gamle sliterne i vår og har savna de dypt siden!

Dusør utloves til den som kan gi meg link til amerikansk nettbutikk som selger disse i str US 7.5.bm: desperat

Dusør utloves til den som kan gi meg link til amerikansk nettbutikk som selger disse i str US 7.5.bm: desperat

I morgen blir det rolig langtur fra Smestad kl ti - det er "åpen tur", annonsert på facebookgruppa til Treningscamp.