Torsdag morgen, ti på åtte. Jenta er levert i barnehagen og jeg går hjem for å starte siste del av "shine huset før fotografen kommer"- jobben. Er ved relativt godt mot og tenker at hvis jeg jobber effektivt og blir ferdig til kl 9, kan jeg ta meg en times løpetur.

Torsdag morgen, kl åtte. Ser at jeg nok må gjøre et par ting utenfor huset, men tenker at det er best  jeg gjør meg ferdig inne først.

Torsdag morgen, kl ti på ni. Snart ferdig i førsteetasjen. Skal bare støvsuge litt her, vaske litt der og flytte den der. 

Torsdag morgen, kl ti over ni. Snart ferdig i førsteetasjen. Skal bare støvsuge litt her, vaske litt der og flytte den der. Men nå er jeg faktisk ferdig.

Torsdag morgen, kl halv ti. Herrregud, jeg har ennå ikke startet med kjøkkenet og roterommet. (Roterommet heter egentlig kontoret, men det er bare på papiret.) Sms fra mamma:"Vi koser oss.Fint hotell." Bra timing mamma, bra timing. Jeg trengte ikke å vite det, ikke nå!

Torsdag morgen, kl ti på ti. Stua er klar, i alle fall nesten. Skal bare støvsuge litt her, vaske litt der og flytte den der. Kjøkkenet. Herregud, kjøkkenet.

Torsdag morgen, kl fem på ti. F***, f***, f***, ringeklokka! Jada jada, jeg hørte den første gangen. Jeg må bare, skal bare, vær så snill da. Jeg KOMMEEEER!!!!

Torsdag morgen, kl ti. Dette går aldri bra. Hvor skal jeg gjøre av oppvaskstativet? Fullt overalt, det er for stort for å få plass inni her, og der, og der. F***, f***, f*** - ok, frysern. Nedfrysing er jo bra mot bakterier og her er det masse plass. Skal bare skrubbe litt her, kaste duken inn der og så var det roterommet da  *gråter* (sammenbrudd.)

Torsdag morgen, kl ti over ti. Hvordan gjør jeg roterommet om til et ryddig kontor på null komma poff? Gi meg styrke, vis nåde til meg! Ja!, den eska får duge. Tar hånda over bordet og soper alt nedi eska og setter den på hylla. Dette må jeg ordne opp i senere. I et annet liv. For nå må jeg bare bære ut de hundreogtjue eskene i trappa.

Torsdag morgen, kl halv elleve. Nå er soverommene fotografert (mens jeg har ryddet som en gal oppe på roterommet) og da må man flytte alle tingene ut fra badet - for det skal selvsagt være ribbet der inne. Herregud, hvorfor skal bad være tomme??

Torsdag morgen, kl kvart på elleve. Nå er badet back in shape med matter, kurver og det som jeg mener var et ribbet bad. Da skal vi bare flytte rundt på hyller og sofa i stua slik at stua også er ribbet. Deretter må jeg rydde på utsiden av huset. Og så skal jeg puste igjen, tror jeg. Kanskje. Nei, forresten. Da skal jeg på jobb. For nå har jeg jo hatt fri halve dagen. FRI!!?? For en helt utrolig dårlig vits.

 

Deler av resultatet. Nå er boligen lagt ut på finn - og bare for å ha sagt det, bildene juger. 

Deler av resultatet. Nå er boligen lagt ut på finn - og bare for å ha sagt det, bildene juger. 

Kan alle de som føler seg vellykka vær så snill å gå hjem? Dette er et privat lite selskap for oss verdiløse bloggere.

 

Det ble´kke noe av den løpeturen. Jo forresten, det ble jo det. Et halvt døgn senere. 

Og fortsatt spør Stian etter ting han ikke finner. Jeg svarer  hver gang: Det ligger i et skap, eller en skuffe, eller noe sånt - ganske nært der det lå og slengte før. Hvis jeg ikke har kastet det da.