Ettersom treningsdagboka i år er like hullete som en ekte Jarlsbergost, bøtter jeg nå i kveld nedpå store mengder lovlig bloddoping. Jobber beinhardt med å time brekningene perfekt mellom hver flaske med høgg.

I morgen er det maratonstafett og jeg skal løpe i kvinner elite. WÆH!

yammi blææææh

yammi blææææh

De som liker denne guffa må ha seriøse forstyrrelser på smakssansen. Håper ti -femten flasker gjør underverker og tetter alle huller i grunnkondisen min. Og samtidig gjør meg like rask som Henrik Ingebrigtsen. Det kan da ikke være å håpe på for mye?

 

 

Neida, har ikke fått langt hår igjen. Jeg er for gjenbruk vettu.

Neida, har ikke fått langt hår igjen. Jeg er for gjenbruk vettu.

Maratonstafett på Ringerike i morgen! Endelig skal jeg være med på dette store løpsarrangementet og i tillegg stille for min nye klubb Vidar. Og ettersom dette tar mesteparten av dagen i morgen, må jeg løpe langturen min før sola står opp på søndag. Hurra for gjennomtenkte planer Siri!   Maraton i Amsterdam nærmer seg helt sikkert, og jeg har ikke mye å skryte av på turer over 20 km ennå.