Jeg har ikke turt å sjekke kalenderen og telle treningsukene som gjenstår. Jeg klamrer meg til håpet om at der nok tid igjen. Litt som luksusfellen-folka som ikke tør åpne regningene sine. Det du ikke har sett ennå, det fins ikke. Så, hvis det er for lite tid, vet jeg det ikke, men jobber ufortrødent videre mot målet, med håp og tro på at det skal gå fint! Smart, ikke sant?

Det er bare å vedgå at 20 km + turene har vært få etter flyttinga i vår. Og de tre siste søndags langturene har kostet mer enn jeg liker. 26 km for to uker siden i det Røde Huset Backyard på sti og grus, 23 (og en halv) km på grusveier i Nordmarka med Anne og 27 (og en kvart) km på asfalt og gamle tomter med Hege i går. Ikke bare er jeg sliten etter disse turene med akseptabel puls, men jeg får også vondt under høyre fotblad igjen. Samme "skade" som i fjor, men som ble holdt i sjakk og som har vært stille lenge. Jeg holder den også foreløpig på akseptabel avstand, men det er litt ugreit å øke mengden mye når den greia truer med å ta rotta på meg. Heldigvis bor jeg praktisk talt i marka, så det er bare å finne frem terrengskoa og legge i vei innover i eventyret. Mest mulig kilometer på sti eller tartan de to neste ukene, det passer forsåvidt bra som oppladning til  Nordmarkstravern på søndag om to uker.  Og det er ikke bare en post på vei til Amsterdam, det er et løp jeg virkelig gleder meg til!! Etter min mening helt klart Oslos vakreste -  du bare må få det med deg. Og syns du 30 km i Nordmarka er i overkant fins det kortere distanser også, så bare bli med!

Transient

Etter Nordmarkstravern om to uker er det Oslo Maraton og Oslos Bratteste, jeg er ikke påmeldt noen distanse på OM ennå - men jeg skal i alle fall jobbe dugnad og dele ut startnummer til mange av dere som leser her:-) Mannen skal løpe halvmaraton, og ungene skal løpe barneløp - så det er mulig tidskvota er oppbrukt denne dagen. Men bratteste "løper" jeg. Banna bein! I år blir det visst ingen testløp i bakken for meg, men jeg har da rikelig med små og store koller å beseire her også.  Tror jeg gleder meg!  Etter dette skal jeg gjøre opp status for maratontreninga og sjansene for å greie målet på sub 3:40. Da kan jeg vel telle de gjenstående ukene på et par fingre...