Fremad i alle retninger og litt for mange hester å ri. Er det mulig å ha flere tanker i hue samtidig, eller er jeg dømt til å feile på alle?

  • Hvis jeg skal løpe en god 10 for Grete på lørdag, skal jeg trappe litt ned denne på treninga uka.
  • Hvis jeg skal perse opp Wyller lørdagen etter skal jeg egentlig ha en hard treningsuke denne uken, og en lett neste.
  • Hvis jeg skal gjøre en god maraton i Amsterdam om en måned skal jeg i alle fall ha en skikkelig langtur til.

Spørsmålet er - hvor mange av disse kan jeg greie?

På sett og vis tror jeg punkt to og tre lar seg forene.  Og jeg har en vag plan om å gjøre denne uka lett frem til lørdag kl 16 - og deretter kjøre rett i grøfta frem til langturen er unnagjort på søndag. 10 km konkurranse kan vel inngå som øvelse i "hard treningsuke" før Oslos Bratteste? Og en 30 km ish tur på søndag, sikrer meg i alle fall et bedre grunnlag for punkt tre; Amsterdam. Men blir det for tett på Oslos Bratteste? Ingen aning! Før ville jeg sagt glatt "nei" uten å mukke. Men etter den "katastrofale" 18 x 1000 m i for høy fart søndagen før Nordmarkstravern er jeg jaggu ikke sikker. Det er forskjell på knappe 3 km opp Wyller og 30 gjennom Nordmarka. Men jeg tror beina bør være lette opp Wyller, i alle fall til start. Nå er det uansett ikke helt gitt at jeg kommer meg gjennom en tremilstur et knapt døgn etter 10 for Grete med pulsen på loftet. Men hvis; er det en god plan eller stinker det herfra til mars?

 

Ka du trur???