Teller ned - sju dager igjen!

På jobben teller vi ned til den store flytten. 100 dager kvar til vi forlater de slitne og triste lokalene på Frøen til fordel for nye, freshe greier på Skøyen. Det skal bli veldig bra, selv om arbeidsveien blir dobbelt så lang. Det er uansett bare en mulighet til å få dobbel dose med hverdagstrim, ikke sant?

IMG_6444.jpg

Privat teller jeg imidlertid ned med mer entusiasme mot fredag kl 11:30 om en uke. Da skal jeg nemlig få jernsprøyte igjen! Før du stempler meg som helt nutcase - hvilket forsåvidt er greit for meg - så tenker jeg ikke på dette 24-7.... Men den boosten og overskuddet jeg fikk etter jernsprøyten jeg fikk våren 2013 var så fantastisk!  Det føltes som å gå fra null til hundre på en dag, den teller jeg ned til å kjenne på igjen.  Jeg ble så sykt glad da jeg fikk ja fra legen på spesialistsenteret legen min henviste meg til. I 2013 ble jeg henvist til Diakonhjemmet for utredning, men de syns ikke jeg hadde et stort nok problem. Uten å snakke med meg eller se på historien (at feks den "høye" jernverdien var fordi jeg hadde fått en sprøyte noen mnd tidligere). Lettelsen var derfor stooor da den danske legen skjønte at trening og jern og livskvalitet hang tett sammen. 

Etter at jeg i november fikk beskjed av legen at jeg måtte velge mellom mageproblemer eller jernmangel, har jeg vært uten jerntilskudd. (20 år med piller og jernmikstur hadde troligvis krasja hele systemet, jeg har elendig jernopptak). Mageproblemene er heldigvis borte, og det er en stor lettelse. Men jeg var forberedt på at det skulle bli en taktfast nedtur som kunne måles i energi. At jeg skulle komme så langt ned på energiskalen som jeg føler meg nå, det var jeg likevel ikke forberedt på. Og det er vel også grunnen til at jeg nå teller ned med stor entusiasme! Komme meg litt ovenpå. Ha mer energi både til hverdagen hjemme, på jobb og ikke minst til treningen. Jeg lengter rett og slett etter å få litt mer energi. Forresten ikke bare litt, men vesentlig. Når man tar jerntilskudd kan man ikke på samme måte føle at energien øker - ettersom det går mye mer gradvis over tid. Men med en sprøyte får man liksom et skikkelig, merkbart løft. Fra den ene dagen til den andre. Så, ja jeg gleder meg veldig til neste helg, en helg med energi:-) Det gjelder bare å overleve uken som kommer!