Treninga og jobbinga er i gang igjen, etter syk start på året og tilhørende lite (pinlig lite) trening. Energien er på bunn, men man kan ikke vinne på alle fronter hele tiden heller. Det koster jo også litt å dra i gang en rusten og hostete skrott. (Ja, jeg hoster ennå). 

Som dere kan se har jeg hatt fokus på korte økter den første uka. Forsiktig øking i kilometer, null progresjon på fart og ingen variasjonpå øktene - foruten at de har blitt lit lengre etter hvert da. I tillegg til at jeg har kommet i gang med løpinga igjen, har jeg sågar også blåst liv styrketimene jeg fikk instruktørtrening i: Urban Tribes og Runners Strength. Kryss i taket - og fy flate så støl jeg ble! Til tross for at jeg faktisk har forsøkt å legge på litt styrke de siste ukene, både som soloøkt og etter løpeøkt.

Jeg har også tatt fram hoppetauet jeg kjøpte i høst. Det er unektelig litt komisk å hoppe uti snøen, i tillegg til at jeg er overbevist om at det hekter oftere pga snøen. Innen våren kommer skal jeg være i så superduper hoppeform! Jeg har ikke satt meg noe mål om hvor mange hopp jeg skal greie til våren, men foreløig har jeg mål om å ta hundre stk før/etter løpeturen. (Ikke uten pauser nei! Det skulle tatt seg ut. Jeg sier ikke hvor mange pauser jeg må ta, for det er uansett kun snøen sin skyld!)

Som drivstoff kjører jeg på med masse frukt i form av smoothies. Ungene elsker det, og fruktfatet ribbes. Appelsiner, kiwi, epler, bananer, rødbeter, gulrøtter, bringebær, bjørnebær og jordbær - kun fantasien setter grensene når ma lager smoothie. Nei forresten, av og til setter også beholderen grensen. Jeg har en lei tendens til å presse litt mye nedi den.

Selvsagt kjører jeg ikke utelukkende på smoothie. Det er grovbrød med proteinriktpålegg til frokost (nyttårsforsett; checked!), salat til lunsj og noe fra Adams kasse til middag.

I dag tok vi den helt ut siden det tross alt er helg, og blanda i litt kakaopulver. Huhei, for en fest det ble!

Kan varmt anbefales for de som ønsker seg en mer feststemt og søt smoothie:-)

 

 

 

Mål for neste uke er å sove mer og trene mer, gleder meg allerede. Spesielt fordi jeg altså skal få JERN på fredag *dobbelsmiley*