Sognsvann bader i sol

Sognsvann bader i sol

Herlighet for en fantastisk fin vår vi har! Varmere og lysere for hver dag- en kollega av meg sa det nå var hele fem timer mer dagslys nå enn ved juletider. Tenk på det, 5 timer mer! Og i tillegg kan vi altså fryde oss over bar asfalt. Lykke, rett og slett lykke. (joda jada, det var fint med vinter og snø og ski og aking og skøyter også, men våren er liksom aller, aller best da!) Passer utrolig dårlig med sykdom, men det var heldigvis av det korte slaget. Hodepine, hosting og harking - men nå er det bare harkinga igjen:-)

 

Denne uka har jeg tatt fram sykkelen, med de utfordringene det bringer på sykkelreparasjonsfronten. For å gjøre en lang historie kort, jeg har ingen lys og lovende fremtid som sykkelmekaniker! Men, utrolig herlig å trille avgårde. I dag har vi holdt oss mye utendørs i sola, med vårlig sysler som å koste bort grus fra strøing i vinter, og jeg ha fått satt på nye bremseklosser og ny slange - så håper jeg det gjør susen.


Nå legger vi også alle vinterklærne på loftet straks! Jeg har byttet ut vinterjakkene mine, men har ikke fått ulla bort fra treningstøyhyllene. Er vel bare å gjøre det, som det heter på ekte nikeisk. Håper snart å kunne trekke i kortere tights også (og for ikke å snakke om kortermet!), men inntil videre får de lange duge. Kom i skade for å kjøpe meg to nye tights denne uken. Sånn går det når man er syk og ikke bruker tiden til å løpe. Skikkelig freshe tights fra adidas kjøpt på Runwild, finner aldri sånne kule i sportsbutikken. Begge er prøvd på løping allerede - og de passerte testen med glans. Alltid fint med nye treningsklær, sikkert de klærne jeg bruker hardest. I tillegg klikket jeg hjem en løpejakke fra samme sted, og deretter en løpekjole fra løpeskjørt. Det er foreløpig litt for kaldt for den siste der! 

 

Freshe greier, eller hva?

Freshe greier, eller hva?

image.jpg

I morgen står langtur på programmet, med gode løpevenninner. Det gleder jeg meg til, selv om jeg kanskje må redusere litt på lengden fra forrige uke. Det er best å være litt forsiktig når helsa er litt skranten, vil nødig ryke på mer dritt i systemet nå.  Treningsuka er uansett amputert, har ikke tenkt å dra inn de drøye 4 milene jeg "mangler" for å få en ny 6 mils uke. Viktig å minne seg selv på sånne ting!

Forresten har jeg meldt meg på travern denne uka også, så nå står jeg med "hele" tre påmeldte løp for 2015. Alle lange: Nordmarkstravern på 30 km i skauen, Fjellmaraton og Nordmarka skogsmaraton. Tenker også seriøst på Drammen påskemaraton som god trening før maraton på fjellet, og Sentrumsløpet må jeg selvsagt ha med meg. Men jeg tenker ikke bare på meg selv! Poden er påmeldt friidrettsuke i august. Det blir spennende for han. Foreløpig er det fotball 1 dag i uka, men jeg har litt lyst å få han en dag på friidrett også. Vi får se hva han syns om den uka først!