Ukas tall: 57
Skjermbilde 2018-04-15 kl. 21.42.20.png

Første uka med 57 var #påskecampen, uka etter kom jeg tilfeldigvis igjen på sluttsummen 57. Syns det var litt morsomt, 100 m kortere liksom - ser unektelig litt sprøtt ut. Da jeg løp langturen i dag sjekka jeg strava for å se hva som skulle til for å få 57 også denne uken. Så den siste er mekka på! Men for en tallnerd som meg så er det faktisk litt morsomt med en sånn serie!

57 er ikke et primtall, men bare et helt vanlig oddetall. Men siden både 5 og 7 er et primtall, kan vi la det skinne litt prim over 57 også. Det syns hvertfall jeg.  Dessuten er det halvveis primtall på en måte til. Det er nemlig 3*19, og både 3 og 19 er jo primtall. Når man er så nær å være primtall  - da fortjener man en ekstra skive med prim i matboksen ass.

Det er på topp 6 lista for Norsk Tipping over tall som i Extra lotteriet trekkes ut oftest. Tenk på det! Stakkars de tallene som liksom ikke er poppis da! Hvem holder de med selskap og gir de oppmuntrende ord på ferden?

57 millioner er dessuten hva Facebook har brukt på Zuckerbergs sikkerhet i år melder E24. 

I tillegg er det et Heinztall. Du har vel sett det på Heinz ketchupflaske? Men visste du at tallet er sentralt for å få ketchupen enklere ut av glassflasken. Det uthevede 57-tallet på flaskehalsen er «the sweet spot» å banke på. Alt du behøver å gjøre er å gi et bestemt dunk der flasken blir smalere. Magi!

 

heinz.jpg

Treninga mi går ganske bra nå. Sånn antall kilometer per uke er tilbake på samme nivå som før skaden, og jeg løper vel omtrent i samme tempo og på samme puls også tror jeg. Så man kan kanskje si jeg er back on track. Men bare kanskje. Om en uke får jeg et litt mer nådeløst svar når jeg skal erobre sentrumsgatene igjen. Jeg kan ikke si jeg gleder meg. Dessverre. Jeg tror det blir fryktelig tungt. Årets første konkurranse er alltid nådeløst hardt. Blodsmak og melkesyre og ingen hjemme. Jeg tror ikke jeg har løpt nok intervaller - så jeg tror jeg får et skikkelig slag i trynet. Det verste er at det hjelper ikke det grann at jeg er forberedt. Det kommer til å slå så hardt og så treffsikkert at jeg går ned samma hva. Det er liksom bare å glede seg.

Det er jo uansett greit å få fakta på bordet. Er det ikke?