Et lite blikk mot 2014

Jeg vet jeg ikke har oppsummert 2013 sesongen ennå, men det kommer selvsagt, helt plutselig. Og selv om jeg ikke helt vet hvordan jeg stiller meg til alt lisenstullet har jeg likevel begynt å planlegge hvilke løp jeg gjerne vil ha med meg og evt hva jeg skal ha av tidsmål i 2014.  Jeg tror jeg dropper de store Oslo Maraton og Sentrumsløpet, NFIF har ødelagt deltakelseslysten min her med lisenssaken. 

Nordmarkstravern 2010 - med bitteliten jente i magen

Nordmarkstravern 2010 - med bitteliten jente i magen

På løpsønskelista mi for 2014:

 • Fredrikstadløpet i 6.april, halvmaraton
 • Drammen påske (halv)maraton 21.april
 • Tordenskioldløpet 13. mai (avh av Trondheimstur)
 • Fornebuløpet i mai
 • Kristinaløpet i Tønsberg i juni
 • Sommerløpet i Kristiansand 9. august (avh av hyttetur)
 • Det Røde Huset Ultra Backyard i august (hvis det blir arrangert)
 • Midnattsloppet i Stockholm, Malmø, Helsinki el Gøteborg
 • Nordmarkstravern i september
 • SkiLøpet 6.9 om det ikke krasjer med Nordmarkstravern igjen
 • Oslos Bratteste i slutten av september
 • Maratontur med Lise Marit til Amsterdam 19. oktober?
2014 sesongens hovedmål?

2014 sesongens hovedmål?

I tillegg vil jeg gjerne delta i SRM igjen - i år fikk jeg bare stilt i arrangørløpet i februar. Kl 18:00 onsdager er tricky tidspunkt for oss med små barn - men 1 gang på 6-7 måneder burde kunne gå. Samme gjelder motbakkeløpene i Maridalen og Øyaløpene, uformelle og hyggelige løp som jeg gjerne vil delta i - men som er utfordrende å få til på grunn av tidspunkt og sted. Anbefaler de uansett til dere andre - og håper jeg får en start eller to selv! 

Oslos hyggeligste løp - ukentlig!

Oslos hyggeligste løp - ukentlig!

Selvsagt håper jeg å få med meg en god del mer.  Meeeen jeg skal forsøke å ikke gape for høyt allerede nå:-)

 

Hvilke løp ser du frem til i 2014?