Sjekk hva jeg har fått i posten fra Løpeskjørt-Tone!  Kjempekul medaljehenger - eller hva?

Medaljehenger!

Medaljehenger!

Fra venstre: St. hansgalloppen, Tunnelløpet, Berlin marathon og Broloppet - Stian sine. Dernest Det Røde Huset Ultra, Copenhagen marathon, Edinburgh marathon, Run to the beat half marathon, 10 for Grete OM, Broloppet halvmaraton, Sentrumsløpet, SkiLøpet og to medaljer fra Holmenkollstafetten.

 

Det var mange om beinet - så ikke alle fikk plass. Her er skrothaugen før og etter utvelging.

FØR - hvem skal opp på veggen?

FØR - hvem skal opp på veggen?

ETTER - ny henger eller innerst i skapet

ETTER - ny henger eller innerst i skapet

Som om ikke dette var nok, fikk jammen en stilig svart løpejakke, en deilig liten sjokoladenisse (som heldigvis ikke ungene fikk kloa i før meg!) og en haug med buffer til utdeling. Nå som kulda har kommet, har jeg hoppet i ulla og vintertightsen. Men, syns ikke det hjelper. Syns aldri noe hjelper i november. Er så kaldt at alt spekket speiker og man egentlig bare vil fyre i peisen og sette seg inni der.

Men så leste jeg på bloggen til Astrid  som testet Gemini løpejakker fra Løpeskjørt, hun var full av godord - og da spurte jeg Tone om jeg også kunne få testløpe en sånn. Hvis den holder meg varm, holder den alle varm. Jeg ender opp med å løpe altfor fort i kulda, for ellers fryser jeg fast på asfalten. Jakka er svart, har glidelåsrefleks, stor lomme i ryggen og er vendbar. Men, alt dette skal du få lese mer om når jeg har testa den litt. 

Jakka skal nemlig testes ut på en løpetur i nær framtid, men nå er det jo helt plutselig blitt "varmt". Fra sju minus i helga til ni varme nå til kveldens intervaller i parken. Snakk om uflaks:-)  Buffene blir helt sikkert tatt godt i mot uansett.

Startnummermagneter fra løpskjørt - kule og smarte!

Startnummermagneter fra løpskjørt - kule og smarte!

Tone som har startet butikken Løpeskjørt har mye mer enn stort utvalg av løpeskjørt. (Ikke at løpeskjørt er galt!)

Men her finner du blant annet de kule og praktiske startnummermagnetene, de supre vinterskoene Icebug som gjør at du holder deg oppreist på isen i vinter. Videre KT tape, svettebånd, drikkebelter, slynger og reflekser. Hun har også tatt inn øreplugger som sitter hvis du vil høre på musikk selv om du løper så fort og hardt at de normalt faller ut:-)))   Så - ta en tur innom butikken hennes!