Ukas tall - 16

Min første innskytelse ved tallet 16 er 4 x 4. Rent matematisk altså. Denne starttanken sender meg rett inn på begrepet 4 x 4 som et par NTNU forskere har hauset opp til å være den ultimate intervalltreninga. Ikke hør på dem. Intervalltrening er effektivt. Skal du holde ut med intervaller hver uke gjennom mange år med hard trening MÅ du variere de. Disse 4 x 4 fantastene hevder du skal kjøre 3 økter ukentlig med 4 x 4. Værsågod å bli drittlei trening sier jeg. (Men, joda - det har effekt på formen).

 

Men ukas tall er 16 fordi det var antall kilometer beina mine fikk på dagens rolige langtur. Løpende. Eller slepende skal jeg kanskje legge til. Kan heldigvis ikke huske sist jeg hadde så sykt tunge bein. Stian måtte knyte opp lissene mine da jeg kom hjem, og jeg har i timene etterpå gjort så lite som overhode mulig. Jeg føler meg så sliten at jeg er kvalm. Lengter etter senga, men vet jeg må jobbe når ungene legger seg. Aner ikke hva som holder meg oppe, antakelig har jeg noe snev av morsgen likevel, alene med ungene kan man jo ikke legge seg under dyna selv. Uansett hvor fristende det er.

Hege og Lise Marit, bare smil og fryd og gammen! 

Hege og Lise Marit, bare smil og fryd og gammen! 

Så, peace out. Med 16 kilometer i dag fikk jeg redda en ellers begredelig løpeuke. Bikka såvidt 40 km - og det er jeg faktisk utrolig fornøyd med. Denne uka har hatt to dager med styrketrening, en og en halv jobbdag med besøkende og to kvelder med hjemmekontor, så langt. I tillegg til alt det andre mer vanlige greiene, selvsagt. Det er strengt tatt ikke mulig å få mer inn på 7 døgn. Jeg sverger. 

Gode løpevenner er gull! Lise og meg - smilet på plass til tross for tung tur!

Gode løpevenner er gull! Lise og meg - smilet på plass til tross for tung tur!

1 måned igjen til jul folkens. Få panikk.