Løping med ikke-kompatible komponenter

Nå som det er kaldt og mørkt og verden snart går under, prøver jeg å få til transportløping til eller fra jobb, slik at jeg kan få bittelitt dagslys og litt lavere dørstokk. Best er det på fredager, da er det jo helg og hva er vel bedre enn å løpe helga inn?

Det er imidlertid et par logistikkutfordringer knyttet til slikt på vinteren, fordi det er mer klær involvert. Jeg går til jobb den ene veien og løper hjem. Kortversjon: To ytterjakker henger nå på jobben. De betyr litt bedre plass i yttergangen, men sånn kan det jo ikke fortsette gjennom hele vinteren, så mange jakker har jeg tross alt ikke. Problemet er bare at det aldri er optimalt å bære en ekstra jakke hjem. For ikke å snakke om to jakker. 

Nå skal jeg på jobben i morgen tidlig for å trene gjennom Runner Strength programmet. Det har sine begrensninger å kjøre det her hjemme, fordi det har en god del hopp og sprett i seg - som ikke er like kompatibelt med sovende barn i etasjen under.  Så, da tenker jeg at jakkeproblemet kan løse seg i morgen. Hvis jeg da ikke skal løpe hjem etter styrken?

Det som derimot ikke er like enkelt å løse med løping hjem fra jobb er når man uventet får en flott blomsterbukett overrakt fra sjefen. Utrolig hyggelig med et klapp på skulderen og noen hyggelige ord, men hvorfor må man være så jævla hyggelig akkurat på en fredag?

Hva ville du gjort - slengt blomstene i søpla eller droppa jogginga?

 

Løping og blomster er sant. Kors på halsen, ti kniver i hjertet.

Løping og blomster er sant. Kors på halsen, ti kniver i hjertet.

Det går faktisk an å løpe rolig med en bukett i handa. Selv om det unektelig ser litt crazy ut. Alle vet at det er de gærneste som har det morsomt.  Så god, crazy treningshelg folkens. Ta med deg potteplanten neste gang du skal løpe en tur, den blir sikkert henrykt over en luftetur. Når så du sist en orkide løpe? Kanskje det er akkurat det som skal til for at de skal "komme igjen" ? (ikke pokker om jeg får en eneste orkide til å komme igjen, hold kjeft hvis du syns det er easy peasy)

Jeg vurderer faktisk å ta med adventsstaken på langtur på søndag. Tror den passer perfekt på hodet, det er jo ikke lenge til luciagreiene heller nå, best å være klar. Håper det ikke blåser så mye at lysene slukker. Dette blir det nye på hodelyktfronten. Merk mine ord!!