Det er visstnok blitt 8. desember og andre søndag i advent. Snøen lavet ned i natt og plutselig var det ikke bare desember, men også julemåned. Det er 16 dager igjen til julaften og til du kan kaste deg over alle de tjueåtte bakverkene du har lagd i disse hektiske desemberdagene før 24. Selv har jeg kun to sorter i boks, og har allerede begynt å spise av de, så ikke godt å vite om de varer helt til julaften engang. Den tid, den sorg.  

Kakeslag nummer to

Kakeslag nummer to

Om du ikke har kommet i julestemning ennå må du høre denne (jeg har ikke talent nok til å få lagt inn videolenke bedre!)

Kakeslag 1 - verdens beste pepperkaker

Kakeslag 1 - verdens beste pepperkaker

Det var forøvrig ganske tungt å løpe i dag. Bambi på isen liksom. Det føles som vinteren bare såvidt har vært borte, men jammen var det snålt å løpe på det melisunderlaget. Ett skritt frem og to tilbake. Bakglattejoggiser i 16 k - totalt kaputt etterpå selv om tempoet og pulsen var latterlig lave. Godt det bare er en 3-4-5 måneder igjen. Gaaah. Er det okei om jeg går i hi? Kan jeg i så fall ta med alle julekakene?

Forresten.

Ukas tall er femtien fordi jeg ikke har tallfantasi i dag. Men jeg er helt sikker på at de ørten brettene med julekaker i dag hadde omtrent femtien stykk vaniljekringler/vanilijebokstaver. Nå er det kanskje bare trettifem igjen, men det er detaljer. Det er viktig med god kvalitetskontroll av kakene. Ikke minst er det viktig å spise seg opp til jula. Vi tar ting seriøst altså.  Hva skal man vel med julekaker som ikke er så gode at de blir smugspist?

Jeg har ikke stort å si om femtien egentlig. Men bare husk at det ikke er et primtall selv om det ser ut som et. Synet bedrar, og verden vil bedras. Jeg vet alt det der.