Ukas tall - fire

Nå er jeg i partallsmodus. Og fire er det ultimate og aller, aller fineste av alle partallene.  Du kan gjøre hva som helst med en firer. Det er fire år mellom hvert skuddår og det er nesten fire år mellom hver olympiade, om du greier å skille mellom vinter- og sommerleker da og glemmer sånne milleniumsgreier. Videre er det fire elementer: vann, ild, luft og jord. Det er fire årstider, i alle fall i teorien. Det er fire sorter i en kortstokk og det er fire himmelretninger. Kua har dessuten fire mager har jeg hørt - jeg har ikke sjekket.

Dessuten er vi midt inne i valgkampen, og det bringer meg inn på at det er fire år mellom hvert stortingsvalg (og kommunevalg). Ikke la deg lure nå i kampens hete, stem etter det som skjer mellom disse tullete valgkampene - siden det teller mest.

Transient

Ukas tall er ikke fire pga noen av de morsomme tingene over her. Men fordi det nå er fire uker igjen til høstens store mål for mange - Oslo Maraton. Mens andre tenker mer på at det er fire måneder til jul (og sola snur  så det blir bedre igjen) .  Jeg håper dere som skal løpe helmaraton om fire uker har mer kontroll på den begivenheten enn jeg har på jula. Hvis du er like forberedt på maraton nå som jeg er på jul - så er min klare anbefaling å bytte distanse. Alternativt kan du satse på at lykken står den kjekke bi. Lykke til uansett. Break a leg og alt sånt der.