Dette er posten for deg som vil lese om treninga mi. Hvor langt, hvor lenge og hva jeg jeg fyller den med. Forhåpentligvis til inspirasjon til andre - det er i alle fall meningen. Dette var treningsuka med i alle fall to årstider, flere ganger. Har hørt at variasjon skal være bra.

Uka begynte vesentlig bedre enn den forrige, det hjelper godt på å bare ha brøkdelen av snørr og gørr i halsen. Jeg er sikker på at det fins forskning som støtter denne observasjonen. 

  • Mandag: Gåinga og progressiv løping 10 k
  • Tirsdag: Bare gåinga
  • Onsdag: Gåinga og intervaller i parken,ca 12 k og bittelitt kjernetrening
  • Torsdag: Bare gåinga og jobbekveld
  • Fredag: Bare gåinga og jobbekveld og bittelitt kjernetrening igjen
  • Lørdag: 6 km transportjogg og 40 min styrke med drills
  • Søndag: 20 km til Fornebu med Synne i fint driv

Totalt viser regnskapet da 47 løpte kilometer og 28 gående kilometer, totalt 10 timer i logget aktivitet.  Hadde egentlig tenkt en rolig løpetur også på fredag - men jeg krasja i en mental ukesslutt vegg, igjen. Syns fredagen ofte kan være mer brutal enn mandagen. Er det flere som har det sånn?

Vårlig antrukket, med ny løpetights som reward i C´MON mission:-)

Vårlig antrukket, med ny løpetights som reward i C´MON mission:-)

Løpeøktene har i alle fall vært ganske varierte denne uka, jeg lykkes ikke alltid like bra med det! Progressiv 10 kilometer og intervallene på onsdag dekker kvalitetskvoten, 20 km dekker "langt og rolig kvota" og styrken med transport dekker skadefrikvota. Sene jobbkvelder dekker innkjøpskvota. Det eneste jeg manglet var fredagsjoggen, som skal tømme hue fritt for frustrasjon. Litt drøyt at jeg skulka den viktigste økta. Full skjerpings her til neste uke altså!

Styrkekvartetten en lørdagskveld: Silja, Siri, Anne og Anna

Styrkekvartetten en lørdagskveld: Silja, Siri, Anne og Anna

Ukas treningsopptur: Bra variasjon i tempo og lengde, finfin total. Vanskelig å trekke frem enkeløkter dene gangen faktisk, jeg syns søndagens langtur med Synne var flott. Skravling i to timer er supert, asfalt i 17-18 av 20 km er suverent og med snitttempo under 6 blank er det lite å trekke for. Regnet slapp vi også elegant unna. Dessuten er jo Fornebulandet nesten alltid flott å løpe på. I tillegg var jeg veldig fornøyd både med mandagens progressive løpetur og intervallene på onsdag som jeg virkelig fikk en tur i kjellern mentalt. Styrken er jeg alltid fornøyd med:-) Og transporten til styrken måtte løpes rekordfort, for jeg var som vanlig sent ute. Men, bare oppturer altså! 

Ukas treningsnedtur: Det må bli den tapte fredagsjoggen og de manglende kreftene på onsdagen.

 

Og nå har jeg begynt nedtellinga til sesongen. Meldte meg på Sentrumsløpet, og tenker følge på med tilsvarende for Fredrikstadløpet. Skulle gjerne hatt noe moro i mars også, men det ser foreløpig mørkt ut! Jeg har stadig litt tid til å finne noen passende sprell for mars. Utover aleneuke med ungene. Det kommer til å gjøre underverker for løpsformen og sinnstilstanden.