Opp som en bjørn, ned som en fell. Sånn føles denne uka. I alle fall arbeidsuka. Jeg gikk rett og slett i veggen, treningslyst og energi sank ned til ankelhøye og ALT føltes som den tyngste børa jeg har børi. Å vase 3 km hver vei til og fra jobb i snøen var utfordring nok på det fysiske plan, i barnehagen en av dagene så måtte jeg rett og slett sette meg ned og samle kreftene for siste etappe. Det er liksom greit å gå ned for telling f.eks etter en maraton, men etter en arbeidsdag og litt vasing i snøen? Jeg aner ikke hva som traff meg. Trolig var det bare livet selv som stakk innom. Også kalt hverdagen. Takk for besøket, fint om du sender drømmelandet tilbake. Hyggelig at du hilste på, men det går fint uten liksom.

Samme følelse nå som denne fra arkivet - etter trening par dager før siste fødsel. Det funka.

Samme følelse nå som denne fra arkivet - etter trening par dager før siste fødsel. Det funka.

 

Treningsuka

  • Mandag: Styrke hjemme, Runners Strength gjennomkjøring. 40 min. Slitsomt. 7 km gåing
  • Tirsdag: Bare gåinga, 7 km. Sliten
  • Onsdag: Gåinga 6 km, og 11.5 km på Treningscamp (intervaller). Snø. 
  • Torsdag: Bare gåinga 6 km. Var på svømmekurs med poden i halvdød tilstand på kvelden. Vasa rundt med strømpebukse inne i hallen og i dusjen med han. Utrolig bra planlegging av antrekk Siri. Titusen poeng. 
  • Fredag: Gåinga 6 km, skitur 11.5 km, svømming ca 40 min. Kjærestetur til Lysebu.
  • Lørdag: Skitur ca 12.5 km, gåing ca 6 km, litt svømming, 40 min Runners Strength, 6 km løping (Tok litt av - mye å ta igjen for). Nyttårsbord med Camperne på kvelden.
  • Søndag: Langtur med Hege til Fornebu med  kropp som lå hjemme i senga. 16.5 km på klokka, aner ikke hvordan Hege fikk meg rundt.

 

Totalt 36 km løping, 36 km gåing og 25 km skigreier. 15 timer aktivitet. Mest på lavgir denne uka, men sone 1-2 er sikkert lurt. Neste uke har jeg ambisjon om å se noe høyere pulstall. Vi får se hvilke snubletråder livet har satt opp. 

Ukas opptur: Flere faktisk, selv i en tung uke. To styrketimer med alle blokkene på Runners Strength er jeg fornøyd med. To skituer og to svømmeøkter er heller ikke dårlig. Lysebu var også en høydare.

Ukas nedtur: Søndagens bein og kun 35 løpekm totalt.

PS! Hege, Andreas og Marit - dere må velge premier:-)