Den første jobbuka i det nye året er unnagjort. Det ble noen altfor sene kvelder og som ventet en brå start på hverdagen. Det ble derfor et par kilometer kortere enn forrige uke, som forventet. Okei, det ble litt mer enn et par km i diff - men sammenlignet med antall timer til rådighet for trening er det faktisk en bra treningsuke.

 

Fra dagens langtur til Fornebu i veldig godt selskap. Hele ni stk var vi, her mangler både fotografen og et par andre. Lea, Anne, meg, Siw-Mette, Stian og Raymond her i alle fall, ytterst på Storøya i strålende sol og minusgrader.

Fra dagens langtur til Fornebu i veldig godt selskap. Hele ni stk var vi, her mangler både fotografen og et par andre. Lea, Anne, meg, Siw-Mette, Stian og Raymond her i alle fall, ytterst på Storøya i strålende sol og minusgrader.

Treningsuka

  • Mandag: De vanlige 7 km med rolig gange til og fra jobb, dvs nada skikkelig trening
  • Tirsdag: 10 km løping etter sovetid og 15 min styrke, i tillegg til 6 km rolig gange. Kveldsjobbing
  • Onsdag: 12 km rolig gange, 25 min styrketrening, 11.5 km i parken med intervaller. En bra treningsdag! Kveldsjobbing
  • Torsdag: 6 km rolig gange og 15 min svømming. Kveldsjobbing
  • Fredag: Tom for energi, kun 11-12 km rolig gange.
  • Lørdag: 6 km rolig transportjogg, 50 min styrke.
  • Søndag: 21 km rolig jogg i godt selskap med åtte andre Campere.

Totalt 48 km løping, nesten like mange gåkilometer, og nesten 2 timer styrke - så treningsuka er altså mer enn godkjent. Gange er fin hverdagsmosjon, det tar ikke så mye lenger tid å gå enn å busse/trikke - anbefales til flere!

Av treningsoppturer denne uka bør nevnes god innsats på styrkefronten(HEY!), den superfine søndagslangturen og ikke minst den impulsive og sene tirsdagsløpinga med Lise Marit. Stian hadde dratt ut på løpings i nitida, og da fikk jeg også lyst til å løpe. Snakket litt med Lise på face akkurat da og slengte ut et spørsmål litt i det blå om hun ble med på spontantur når han kom inn. Fikk overraskende napp og turen var bare kjempefin og hyggelig. Stian kom ikke inn før over kl ti, så det ble en sen treningstur og dertilhørende sent før jeg tok natta - men så verdt det!

Dette har i tillegg vært en uke for store løpevalg for meg - tidlig i uken ble jeg medlem i SK Vidar etter en lang tenkeprosess, og jeg har derfor brukt denne uken til å tenke litt på hvilke løp som skal løpes og hvilke mål som skal stakes ut i 2014. Mer om det kommer snart. Det gjør også en omtale av løpejakken jeg har fått fra Løpeskjørt og en liten konkurranse for dere!

 

Dette var også uken jeg holdt foredrag på engelsk for Flyktningehjelpen om løping, treningsmotivasjon og løpeglede/løpegalskap.  Og som vel allerede nevnt var det også uken for en Runners Strength test, Urban Tribes folkene kom til Oslo for å sjekke om jeg hadde lært meg programmet. Jeg bestod, om en ikke med glans og tjue i stil.