Årets første treningsuke er unnagjort - og det endte med hele 76 km og sågar en styrkeøkt! Det er langt over mål, og kommer ikke til å bli det nye nivået mitt i 2014. Så mange kilometer er bare resultat av late feriedager:-)  Og de er det dessverre slutt på nå. Uka ble i alle fall avsluttet med den vanlige fine søndagsturen til Fornebu sammen med Hege. Sola skinte og vi hadde postkortutsikt nesten hele veien. 

Så dette er oppsummering av treningsuka mi:

Med unntak av intervalløktene har jeg trent i sone 1 og 2, og jeg føler ikke at jeg har trent mye i det hele tatt. Det skyldes selvsagt at jeg har hatt fri og bare latet meg ellers. Det var helt nødvendig med to slike uker etter kjøret før jul. 

Ukas tall 76 er forøvrig trolig også min pensjonsalder. Altså når delingstall og levealdersjusteringene er innført, den alderen jeg må stå i jobb for å ikke få avkortet pensjonen min. Ja, jeg prøver å omstille meg til jobb i morgen.

 

Til slutt skal det også trekkes en vinner av startnummermagnetene. Trommevirvel.

 

Den veldige heldige vinneren skal debutere på maraton i år, trene like mye som før men smartere. Og det kommer til å bli bra!! Gratulerer Marianne - send meg en mail:-)