Sykdomsuka er på hell. Det ble virkelig lite trening og dessto mye mer kleenex, te og hjemmekontor. En skikkelig fin uke altså. Men det er greit om det er lenge til neste gang, fine ting bør komme sjeldent - ellers blir de jo vanlige og ikke så fine. Alle vet jo at det er sånn det er.

Tjueto løpende kilometer og like mange gående, det er fasit på ukas aktiviteter - jo også en styrkeøkt med Runners Strength programmet. Med fem treningsfrie dager er forsåvidt dette et godt resultat i ukesregnskapet. Åjada - det går mye i årsregnskap på jobben nå. Dette er den beste tida av året, så hvorfor ikke sette i gang med en hel del andre aktiviteter samtidig. Stønn, kjempegod idé.

Den detaljerte oversikten over ukas aktiviteter i sone 4 og 5:

  • Mandag: Senga/sofa, syk mor og småsyk toåring. 
  • Tirsdag: Senga/Sofa, men unga må i bhg så det ble 3 km gåing. Trodde jeg skulle daue av denne økta, måtte hente begge alene og det var definitivt too much på en slapp dag.
  • Onsdag: 6 km gåing til/fra jobben. Klarte meg overraskende bra på kontoret, men droppa intervallene på kvelden. Har helt brått blitt fornuftig. Men fikk virkelig ikke betalt. Våkna dagen etter med enda mer snørr og gørr.
  • Torsdag: Samme som onsdag
  • Fredag: Samme som onsdag
  • Lørdag: Transportjogg til styrketrening 6- 7 km, 40 min styrke. Utrolig godt å løpe igjen!
  • Søndag: 16 km ut til Fornebu med Hege. Gikk overraskende bra, men litt mer sliten enn normalt etter langturene. Beina er sågar litt støle i dag. Så fort går det altså med forfallet!!

Akkurat nå har jeg ikke stort mer å melde, så da holder jeg heller kjeft. Men det varer neppe lenge, snart skal dere få høre om mitt nyeste påfunn med C´MON. Hold dere fast i en stødig sjokoloade og trykk på refresh-knappen til krampa tar tak.