Denne uka deltok jeg på adidas tribe på Bislett. Trappeløping stod på planen, men det var ikke trappene som lokket. Det var derimot en annerledes økt. Ikke bare fikk vi trapper, nei vi fikk også løpe med raske Ingvill Måkestad Bovim og den populære treneren Jack Waitz. Adidas stilte med disse som to av trenerne, i tillegg var flere av folkene i adidas Norge der, i ulike roller. Det hele ble kyndig ledet av løpsekspert hos adidas Norge Hanne Lyngstad. Klart sånt er motiverende! Og annerledesøkter er bra for treningsmotivasjonen, bare prøv. De som ønsket fikk teste Adidas boost sko også, og alle fikk en fin teknisk trøye fra Adidas. I tillegg til økta altså. 

image.jpg

Generelt er slike økter veldig lite tidseffektive. Jeg brukte hele to timer på denne greia, men fikk skarve 2 km ut av det. Trappeløping er hardt for låra og hjertet, men det blir lite km ut av det. 

Det var en bra økt, morsomt å gjøre noe annet enn vanlig på trening også. Dessuten er det selvsagt veldig inspirerende å trene med eksperter og proffer.  Både Ingvill og Jack heiet bra på oss mens vi sleit oss opp trappene. Ingvill var også superhyggelig å prate med. Jeg gratulerte henne med det flotte comebacket og pratet litt med henne om trening etter svangerskap. Jeg syns det er kult med jenter som ikke legger opp ved graviditet, men som kommer sterkere tilbake.  De er utrolig gode rollemodeller! Det trenger vi. Vi trenger å se at "livet ikke er over", at vi kan ha egentid og ikke bruke 100% av tiden på å sy puter under armene på ungene våre. Hvis vi vil, og er villig til å prioritere vekk andre ting. 

 Øverst i trappa er ei gammel røy i løpeskjørt 

 

image.jpg

 

I tillegg legg til denne annerledes økta, har jeg handlet litt motivasjon i form av nytt løpetøy. Jeg surfet innom den nye nettbutikken runwild og kom over mye fint og endte opp med dette antrekket under og en shorts til mannen. I pakken var det også en liten energishot. Rask og super service, bare prøv den! Akkurat nå har de rabatt på 2XU tøy.

image.jpg

Jakken er tynn og i et materiale som virker å kunne stå i mot litt regn. Det er egentlig en herremodell, men jeg tror den er tillatt også for kvinns. Jeg blir litt lei av at blått er forbeholdt gutta i tøy og utstyr, jeg liker både rosa og andre "jentete" farger, men syns det er fint med flere farger å velge blant. Tightsen jeg kjøpte er jentemodell og er virkelig helt utrolig tynn!! Gleder meg til å prøve begge, når det blir behov for noe annet enn kortbukse og t-skjorte igjen. Utrolig mye motivasjon i litt nye treningsklær! Forrige helg kom jeg også i skade for å kjøpe nok et par supernova gilde 6 med boost. Har ønska meg de gule siden før jul, og nå kom jeg over de på XXL til 799. Et tilbud jeg rett og slett ikke greide å si nei til. Etter min mening er disse supre mengdetreningssko, perfekt følge på langturen. De ble prøveløpt i dag på en tomils tur på Sørlandet. De bestod selvsagt testen med glans. 

 

 

Hva gjør du for å krydre treningshverdagen din?