image.jpg

Jeg har i lengre tid siklet både på tøyet til Lornah og Anna - og i bursdagsgave var jeg så utrolig heldig å få de über coole klærne fra svenske Anna Wretling og hennes Powerwoman! Hurra for bursdag og bra bursdagsgaver:-)

 

Jeg ble frelst fra første sekund, seriøst. Printet er jo dødskult, men det kan du sikkert finne andre kolleksjoner som har tilsvarende. Det er i tillegg noen flotte og elegante detaljer på klærne, og de sitter veldig tight og bra! I´m in looove! Man kan faktisk føle seg litt powerwoman:-) Har på ingen måte lyst til å ta de av igjen!

Jeg har allerede rukket å bruke tightsen på to løpeturer og en pilates time - ingenting å utsette så langt. Bortsett fra at jeg greide å falle på den aller første løpeturen - og slo hull i kneet på tightsen (og forsåvidt i eget kne også, men det gror jo etter hvert) Ble helt på gråten! Har aldri falt og ødelagt en tights før som jeg kan huske - så syns dette var maks uflaks! Har forsøkt etter beste evne å lappe litt sammen med tekstillim, så det ikke skal bli et større hull. 

Jeg ønsket meg leopard tightsen, aller helst i gull - men det var ikke inne i riktig størrelse - så da ble det den i sølv. Men ser de har den i gull også nå... I tillegg syns jeg den her til venstre også er veldig kul! Problemet er ikke å finne en jeg liker, men begrense seg og faktisk greie å velge en! 

Lurer på om jeg kan bruke disse klærne på jobb også?

Bildene mine nedenfor er veldig amatørmessige, men ta en titt innom powerwoman.com - hvis du har penger igjen på skatten f eks eller en nært forestående bursdag! Det er også en god gjerning å kjøpe svenske varer fra en hardt arbeidende (og trenende) gründer - ikke sant? I tillegg kan jeg by leserne mine på 10% rabatt -  så kan ikke være mange gode argumenter som gjenstår MOT å falle for denne fristelsen! (Anna skriver til meg at leserne mine kan bruke koden "powernorway" så får de 10% på ett helt köp!)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
offisielle powerwoman-bilder

offisielle powerwoman-bilder

offisielle powerwoman-bilder

offisielle powerwoman-bilder

image.jpg

Powerwoman ble etablert i 2014, og mottok på slutten 2015 en award for årets topp plagg fra Topp Hälsa.

Jeg tror powerwoman klærne blir mer synlig også her i Norge  nå - og det fortjener de!