Egentlig surfet jeg bare innom et par nettbutikker på jakt etter et fint løpesett med kort tights og trøye, som jeg kunne ha til årets maratoneventyr. Det er selvsagt da man kommer over en hel masse annet fint - som man kanskje trenger bittelitt.  Og det ene tar det andre.

 

Først kjøpte jeg denne, den fine og lilla kosebuksa, som er perfekt når dressbuksa parkeres på ettermiddagen og kvelden.

Og da smalt det kontant inn uimotståelige tilbud om 25% rabatt blant annet på løpesko. Det må jo sjekkes ut, selv om jeg strengt tatt ikke trenger nye løpesko nå igjen. Kan jo hende de har noen godbiter, ikke sant? Og alt er fraktfritt hele tiden også, uansett beløp. Farlige greier!

 

Og så hadde de jaggu Boston 4w til 600 spenn, før rabatten. 

 

Så selv om det ikke ble noe nytt antrekk til Amsterdam maraton nå i kveld, ble det kanskje kjøpt maratonsko:-) 

Men nå gjemmer jeg kortet mitt! altså!  (Snart skal det innbetales nye kroner til #løpforliv også, så kan ikke tømme løpekontoen helt heller)