Vil du vinne super tursekk for kidden?

For en måneds tid siden bestilte jeg en slik til hver av kidsa i huset - som bursdagsgaver. Jeg fant de på fjellsport.no, en ny nettbutikk for meg. Prisen var veldig god, og jeg løper med samme merke til/fra jobb. Jeg har også kjøpt en PC sekk av samme merke til mannen, så jeg følte meg temmelig trygg på at sekken var av god kvalitet. Den er ikke bare god, den er super! Sekken heter Osprey Jet 12 Real Teal, fins i to farger (og også i en større som rommer 18 liter, for de litt større barna/teenza). Den grønne/turkise fargen er veldig frisk, den røde ser litt mer rusty ut - men kan godt være den er friskere irl. Sekken er full av praktiske detaljer og står ikke i forhold til prisen eller tilbake for løpesekken min. Den har plass til drikkeblære, lomme på den ene bærestroppen, topprom, siderom, frontrom, innerlomme - you name it. Til og med fløyte har den - så her er det bare å la kidsa løpe, for de kan fløyte hvis de kommer for langt unna:-) Det du ikke finner her trenger du ikke heller!

Og du kan altså vinne en, for jeg syns dette var et så bra kjøp at jeg tenkte dette vil jeg vise 5-over leserne og lodde ut en. Og pga litt kluss med forsendelsen sendte fjellsport likegodt enda to sekker ekstra - så jeg har totalt tre sekker jeg tenker å dele ut her! To gitt fra fjellsport altså, og en gitt av meg. Veldig sporty av de og la meg lodde ut alle tre:-) Nå loddes en ut her, neste blir via instagram og den tredje har jeg ikke bestemt fremgangsmåten for ennå  - men den kommer den også.

 

 

Hvordan kan du vinne den?

Legg igjen en kommentar på dette innlegget, med ditt beste turmål med kids. Det trenger ikke være en ekspedisjon, men turen må inneholde noe skog og hei! Kort beskrivelse av turen, nok til at andre kan gjennomføre den. Gjerne med et par hvorfor du anbefaler den!

 

Sekkene fra Osprey

Barnesekken, Jet Real Teal

"Osprey ønsker å inspirere ungdom til å nyte friluftsliv og Jet er deres måte å gjøre dette på. Ved å gi barn det samme nivået av passform og funksjon på sekk som hos sine voksne motstykker, vil ingenting kunne stoppe eventyrlysten deres. 

Ut på en ettermiddagsfottur eller avgårde på en dagstur? Jet gir barnet ditt en fullverdig ryggsekk som kan konkurrere med hvilken som helst Osprey-sekk i voksen størrelse. Osprey har sørget for at essensielle verktøy på eventyrferden er lette å gripe, med sidelommer i stretch-netting, frontparti i stretch og selelommer. 

Å forsikre deg om at du kan holde barnet ditt under oppsyn, er grunnleggende for å kunne nyte friluftsliv sammen. Derfor har Osprey opprettet Jet med refleksiv grafikk og iøynefallende farger. Å holde barna avkjølte og komfortable når de er ute er avgjørende, derfor er Jet utstyrt med et Airscape ™ ryggpanel med skumkanter for å fremme ventilasjon.

Barn vokser raskere enn raskt, derfor er Jet en slitesterk sekk som er egnet for barn i alderen 8 til 15 år."

 

Løpesekken min, talon

Jeg har en talon 11, i rosa/aubergine eller noe sånt (mystic magenta kaller de fargen). De har mange andre varianter og størrelser også, så ta en titt her. Samme gode kvaliteten på alle, det som er avgjørende er hvilken aktivitet du skal bruke den til, og hvor mye du må ha med deg. Talon 11 ser du under, nå i disse fire fargene. Talon har vært kåret til en av de beste løpesekkene, for noen år siden - jeg vet ikke om de fortsatt troner helt øverst. Men du får bra løpesekk for pengene med denne!

 

 • Detaljer
 • AirScape™ ryggpanel for ventilasjon
 • BioStretch™ hoftebelte
 • Brystreim med fløyte
 • Stretchlommer i siden for flasker med mer
 • Stretchlomme foran for feks våte jakker, hansker med mer
 • LidLock™ sykkehjelmfeste
 • Refleksdetaljer for synlighet i mørke
 • To lommer på hoftebelte med glidelås
 • Stow-on-the-Go™ feste for trekkingstaver
 • Justerbar lengde på skulderreimer
 • Integrert nøkkelklips
 • Feste for sykkellykt på baksiden
 • Kompresjonsreimer i siden
 • Feste for en isøks
 • Vekt: 0,65 kg
 • Farge: Svart / Blå / Oransje / Grønn

 

PC-sekken fra Osprey jeg også glatt anbefaler videre!

Elegant, praktisk, helt akseptabel pris. Osprey Pixel Port 14  Fins både i grå og svart, og brun/oliven. "

Osprey Pixel er en "clean" skole/kontor sekk til bruk hver dag. Sekken har Osprey sin gode bærekomfort samt super organisering innvendig. Sekken har tablet vindu som gjør at du slipper å ta ut nettbrettet når dette skal brukes.

Sekken er på 14L og har plass til en 15" laptop.

Vekt: 770gr"