Iformløpet 2016 som supergirl

Av og til trengs det superkrefter, og mai har vært en måned med hyppig behov for slikt. Så at jeg valgte å løpe dette løpet med superdrakta var ikke helt tilfeldig. Heldigvis ble det ikke grisevarmt, sola ble gjemt bak noen skyer mens jeg løp (slik jeg husker det), men det var likevel godt og varmt gjennom den engelske park og i Frognerparken.

Jeg stilte på 5 km, fordi jeg ikke orket tanken på å pine meg selv i 45-50 min akkurat nå. Men samtidig hadde jeg lyst til å utfordre meg selv litt med en løpskonkurranse - det ble visst bare denne ene i mai ( i tillegg til møkkastafetten og eget arrangement: Gaustadløpet). Mai har vært litt dårlig treningsmessig, akkurat som de foregående månedene... Men satser på at det snart lysnar og livnar i lundar.

Uansett, I formløpet ble et hyggelig gjensyn med løpskonkurranser og løpevenner. Jeg fikk ganske mye ekstra oppmerksomhet pga den seriøse løpedrakta mi, enten i form av heiing eller fotografering (og litt peking og latter - men det tåler jeg fint). Jeg gikk på ingen måte allin som man skal i konkurranser, men jeg syns jeg fikk pressa bra mye ut av den inntørka sitronen. Tida ble ikke all verden, men det er heller ingen lettløpt løype i mine øyne. Alt i alt fornøyd med gjennomkjøringa, håper snart å være fit for fight og kunne gå allin igjen!

Plass nr 11 er jo bra - eller hva? 

Plass nr 11 er jo bra - eller hva? 

Syns arrangementet er blitt bra nå, området fungerer fint for denne størrelsen og det er god stemning underveis. Goodiebagen er velfylt av ulike smaksprøver på alskens produkter jeg ikke ville prøvd på egen hånd. Og ja, jeg syns "jenteløp" er helt okei. Det er ingen som hindrer mannfolk å delta, og det er uten tvil mange jenter/damer som deltar på dette løpet som ikke vil delta på vanlige løp. Det virker å være vanlig at store jentegjenger melder seg på, enten venninnegjenger, kolleger, lag etc. Jeg har vanskelig med å kritisere slikt. All økt treningsaktivitet er positivt på dette nivået - samhold likeså.

Vinneren av kostymeklassen og K40:

Vinner av gjettekonkurransen ble visst Thea, send meg en melding her eller der:-)