Til tross for problematisk hofte og mindre løping har jeg fått trent ganske bra den siste uken - og hoftas klagesang er litt mer lavmælt nå. Det er positivt at det går riktig vei, men det er minst like positivt med en litt annerledes treningsuke! Med 2 overnattinger på Norefjell med jobb, ga det meg muligheter for både morgensvømming og fri utfoldelse utendørs. I tillegg til fottur og mangekamp ute - hadde vi en innendørskamp med innebandy. Det er sikkert 15-20 år siden sist jeg spilte det, så det var knallgøy og helt uten kontroll. Er blå på leggene og har tre nye skjevstillinger på ryggsøylen - sa noen taklinger? Dessuten var jeg støl i setet helt inntil i dag, tiltross for både svømming, fottur og løping som oppmykningsøvelser.  Stølhet er etter min mening et godt tegn på at det fins muskler overalt og på uante steder, som kan brukes selv om de er litt rustne, men dette var sykt mye aua altså.   

Ukas tall er et imaginært tall, og det passer bra akkurat for denne treningsuka. Jeg har nemlig kun løpt 4.15 km (med GPS) denne uka - og det var opp og ned i uværet på Norefjell. De andre kilomterne mine er imaginære, det kan sågar betviles om de fins. De første 8 imaginære kom på fredag, på mølla hos Ingrid. De neste 17 kom på dagens søndagstur sammen med Hege, og lille A i joggevogna. GPSn ville rett og slett ikke finne satelittene i dag - så det ble ingen offisielle kilometere på denne turen heller. (Men bildebevis har jeg - teller det for noe?) Regnestykket for de GPS-løse kilometerne blir da som følger: 8i + 17i = 25i.  Jeg står da med en ukestotal på svimlende 4 + 25 i. 

 

På søndagstur med Hege og A i vogna, Fornebulandet. Flatt og fint.

På søndagstur med Hege og A i vogna, Fornebulandet. Flatt og fint.

4 offisielle løpekilometer er skralt på en hel uke. Jeg føler meg i grunn avkledd og klar for tomat- og eggekasting. Ettersom jeg vet kunnskapen rundt imaginære tall er ganske mangelfull i befolkningen, regner jeg ikke med at det er noe vits å si jeg har løpt nesten 30 k (og svømt og spilt ballspill og gått skikkelig tur i terreng) . Kilometer som ikke kan dokumenteres med GPSfil har ikke skjedd, det vet vi alle. Selv om det i den kommende uken blir hardt å få inn særlig mye trening i - går jeg på med friskt mot og satser på i alle fall 30 offisielle kilometer, og gjerne null imaginære. 

Vakkert eller hva? Hege i gult - matcher høsten perfekt!

Vakkert eller hva? Hege i gult - matcher høsten perfekt!