Jeg innrømmer at blogginga mi går i rykk og napp, men jeg har slett ikke tenkt å komme med løfter om at det skal bli stell på sakene heller. Det kommer rett og slett til å fortsette i denne tralten. Plutselig ny post, brått stille 1-3 dager - kanskje mer, ny post. Jeg gjør så godt jeg kan, okei?

Jeg har allerede fortalt om kaosuka vi har lagt bak oss. Ikke at vi har lagt kaoset bak oss for evig og alltid, det skulle tatt seg ut. Så, denne posten skal bare handle om det som er morsomt og fint. Nemlig treninga, det er jo tross alt derfor jeg har denne fantastisk kule og dritpopulære bloggen. 

Treningsuka oppsummert i stort og smått:

  • Mandag: Gåinga
  • Tirsdag: Progressiv 11 k, startfart ca 5:30 til 7-8 km, deretter ca 5:00 ish slik at snittet endte på ca 5:15. 
  • Onsdag: Gåinga og intervaller i parken med Treningscamp. Det var glattere enn jeg skodde meg for, så det ble daff puls for intervaller. Skivebom, men pytt sann.
  • Torsdag: Gåinga
  • Fredag: Massiv jobbedag hjemme. Knock out
  • Lørdag: Transportjogg 11 k og Runners Strength
  • Søndag: 20 km med Hege

Oppturer:
Tirsdagsøkta var veldig fin, jeg tror den skal få trone øverst denne gangen. Jeg fikk løpt i dagslys og med overskudd i kroppen, det er sjeldent feil. Jeg startet litt raskere enn jeg hadde tenkt, og dermed måtte jeg også løpe avslutninga raskere - det skulle jo tross alt være en progressiv økt. Pulsmessig kosta det ikke stort heller, ikke mange minuttene over sone 3.

Nedturer:
Heldigvis ikke mange av de, men fredagen var hard og brutal. Hadde satt av tid for en fin løpetur i dagslys, men det var bare i teorien. I praksis så forsvant den opp i røyk, støv og det som verre er. Jeg er virkelig årlig på å ta fridager.

Men oppsummert ble det i allefall gode 52 kilometer denne uka, og det er en opptur i seg selv. Jeg fikk til styrkeøkta og jeg har sågar kjørt litt ekstra øvelser for kjernen de andre dagene. Det har blitt litt færre gående kikomter denne uka, men 30 k er ingenting å skjemmes over. Totalt drøye 11 timer med loggførte aktiviteter.  Det er omtrent som det skal være. Krysser fingre og tær for en ny, god uke - for uka deretter blir det veldig lite trening. Alene med to små og full jobb gir utrolig lite rom for annet enn jobbing selv med stor kreativitet. Gleder meg ikke. Men etter at den uka er over er det lov å se frem mot sesongåpning i Fredrikstad! Og kanskje kommer våren nå, det må være lov å håpe.