Hallo bloggen!

Sommerferien ebber ut, og nå står plutselig den fine og fargerike tida og venter på oss:-) Så da er det vel på tide å vekke bloggen opp fra sommerdvalen også! Jeg har brukt ferien godt, alle i familien har vært syke, men kun en måtte på legevakten og kun en har vært til vanlig legebesøk (strengt tatt burde minst tre vært der). Fjorten turer til apotek, fire pakker paracet, 3 kilo halstabletter og en kvart liter hostesaft. Rett og slett en strålende sommerferie. Som du skjønner har jeg trent skikkelig bra i sommer. 

Derfor har jeg meldt meg på de gamle, gode høstløpene og har selvsagt skumle planer for treninga. Ikke at jeg tror det er skummelt for noen andre enn meg selv. Det bringer meg uansett over på neste tema, ukas tall

25: Det er 25 dager igjen til høstens vakreste løp i Oslo: Nordmarkstravern (3/9). Hvor mange kilometer med sti bør jeg løpe før den tid? Hva med ca 30, er det en bra plan? Rekker jeg det?? Det lar seg nok vanskelig kombinere med transportløpinga mi, så her må jeg nok være litt "flink" og sånn. Det er bare å følge med her på den viktigste bloggen (og ikke minst på strava da) om hvordan dette går, eller ikke går. Hvis du ikke har meldt deg på må du seriøst ta en prat med psykologen din. 

53: Det er over dobbelt så mange dager igjen til Oslos bratteste (1/10). Siden jeg har deltatt alle årene må jeg bare fortsette med det til jeg ikke lenger kommer meg opp den møkkabakken. Som treningsforberedelser har jeg tenkt å løpe opp Vettakollen i alle fall fem ganger. Det rekker jeg sikkert! Lett som plett. (Det er ikke bra å juge! Jeg har ikke tenkt å løpe fem ganger, jeg bare skrev det for å se smart ut. Sånn at dere skulle tenke, "hun har planer, hun er skikkelig god". Jeg er jo ikke det vettu. Men jeg har tenkt å løpe opp til Vettakollen - det er helt sant) 

67: Det er kjempemange dager til Ivar Formos minneløp og 3 opp og ned. Og det er kjempebra, for innen 15/10 må jeg seriøst ha løpt mye på sti! Dette er Nordmarka på sitt beste og verste, og du må selvsagt ikke gå glipp av det! Du kan velge mellom 9 og 17 km, barneløp er det også. 

82: Høstens hovedmål er også i år i Frankfurt. Det er godt med tid, tror jeg. Som alle vet kan man komme jorda rundt på 80 dager, så hvor vanskelig kan det være å få forberedt seg for fattige 42,2 km på 82?? Jeg mangler forresten reisefølget hit!

88: Det er også kjempegod tid igjen til 3 sjøers løpet(5/11). Da skal Gøril og jeg debutere på jærsk halvmaraton - veldig spent på det! Har de like lange kilometer som resten av verden eller er de som vestlendinger flest og har egen skal for det meste? Kanskje gleder vi oss aller mest til å treffe Lise Marit igjen. Jeg har ikke lagt en eneste treningsplan fram mot dette, men skal revurdere det i oktober! Ser nå at de to siste løpene her kommer i overkant tett. What was I thinking??

114 (110-138): Du har 114 dager på å skaffe fyll til luke 1 i adventskalenderen, men kun 110 dager til å skaffe 1 lilla lys til adventsstaken. Du har videre 130 dager til å få sendt pakkene med posten, hvis de skal innenlands. Skal du sende julekort som du skal lage selv bør du rett og slett STARTE SNART!! Det er 138 dager til julaften. Vi kommer tilbake til alt du må gjøre før den tid. I år skal jeg jobbe som personlig julecoach etter tips fra Laila. Om du vil booke meg koster jeg kun 3.000 kr timen i august og september, 4.500 kr i timen i oktober og november og 10.000 kr i timen de to første ukene av desember. Det er inkl mva, men ekskl det jeg kjøper inn av absolutt nødvendige saker for deg. Du vil ikke vite hvor mye jeg koster etter det.

Før alt dette har jeg også veldig lyst til å løpe Midnattsoppet i Malmø (27/8)! Jeg skal være i København denne helgen, og ble helt i ekstase da jeg oppdaget at byen, som jeg løp til da jeg bodde i Køben, skal ha Midnattslopp akkurat denne helgen. Men, vil gjerne ha noen å delta sammen med, altså foruten alle de ukjente skåningene da. Frister det ikke kanskje???